Factorii care îţi taie cheful de sex şi la care nu te-ai fi gândit

Dacă suferi de sindromul “Nu am chef în această seară” (libido scăzut), specialiştii în relaţii de cuplu spun că nu eşti un caz rar. Spre exemplu, numai în SUA peste 40 de milioane de femei se confruntă cu o dorinţa sexuală scăzută.

RomaniaTV.net
26 oct. 2012, 20:42
Factorii care îţi taie cheful de sex şi la care nu te-ai fi gândit

Iata cele mai comune şi surprinzătoare cauze pentru care libidoul tău a scăzut şi cum să rezolvi situaţia:

Supărarea

Dacă nu eşti sigură de motivul pentru care nu mai ai chef să faci dragoste, ia în calcul supărarea. Potrivit psihologilor aceasta este una dintre cele mai comune cauze de scădere a dorinţei sexuale la femei. Femeile care sunt supărate pe partenerii lor, indiferent că este vorba despre faptul că nu le ajută la treburile casnice sau probleme mai serioase, nu pot intra în starea propice sexului. Supărarea le alungă toată dorinţa sexuală. 

Perfecţiunea

Soţul tău vrea să faceţi dragoste, însă tu nu ai deloc chef de aşa ceva? Până la urmă, cum ai putea avea? În mijlocul patului este o pătură nearanjată, abia ţi-ai terminat exerciţiile şi nici n-ai făcut încă duş, iar bebeluşul se va trezi în jumătate de oră pentru a fi hrănit? Sună cunoscut? Însă dacă vrei ca totul să fie perfect, vei fi tot timpul stresată în legătura cu ce ai de făcut şi nu te vei mai bucura de timpul petrecut alături de partener. Tocmai de aceea oferă-ţi ţie şi partenerului o pauză. Stabileşte-ţi ca obiectiv bucuria de a petrece timp de calitate cu partenerul şi nu perfecţiunea. De fapt, exact asta aşteaptă soţul tău de la tine.

Citeşt continuare pe sfatulparintilor.ro.