Factură uriașă la curent pentru un sibian: „Vând un teren ca să o plătesc și după plec în străinătate”

Administratorul unui magazin din Sibiu acuză Electrica S.A că i-au schimbat contorul fără a fi înștiințat și mai mult acum are de plătit o factură cu restante de peste 33.000 lei.

09 nov. 2023, 13:20
Factură uriașă la curent pentru un sibian: „Vând un teren ca să o plătesc și după plec în străinătate”

Daniel Ionaș acuză Electrica S.A că i-au schimbat contorul fără a fi înștiințat, fără semnătură sau ștampilă. Mai mult, după schimbarea contorului, în luna iulie a primit o factură cu restanțe de peste 33.000 lei. Bărbatul spune că  nu are bani să plătească această factură pentru 33.000 de kw puși în plus. Deocamdată clientul nu a depus o reclamație în scrie la furnizor pentru a putea primi un răspuns oficial.

Citește și: Sebastian Burduja: Facturile la energie rămân compensate cel puțin până în martie 2024

„Problema este că atunci când au schimbat contorul nu l-au pus de la zero, ci au pus 33.000 de kw în plus, pentru un magazin de cartier. Nu știu ce soluții avem. Ori nu plătesc și pun sechestru ori vând un teren și plătesc factura la curent și după plec în străinătate. Sunt trei sute de milioane pe lună, nu câștig un miliard pe lună să îmi permit. Dacă tu câștigi o medie de 5.000, 6.000, tu lucrezi 6 luni să plătești curentul și alte șase luni să îi dai pe impozite la stat și pentru tine nu mai rămâne nimic”, spune Daniel Ionaș, citat de oradesibiu.ro.

Citește și: Ce surprize aduc facturile la energie și gaze pentru români în noiembrie și decembrie. Guvernul ia decizii de ultim moment din cauza creșterii deficitului bugetar