Facturi uriaşe la un centru pentru copii coordonat de preotul Dan Damaschin

Facturi uriaşe la gaze şi lumină le dau bătăi de cap și organizațiilor de binefacere. Asociația Glasul Vieții, coordonată de preotul Dan Damaschin, are de plătit peste 20.000 lei pe luna decembrie.

14 feb. 2022, 09:48
Facturi uriaşe la un centru pentru copii coordonat de preotul Dan Damaschin

Preotul Dan Damaschin, cunoscut pentru ajutorul dat miilor de copii săraci din Moldova, a primit facturi uriaşe pentru gaze şi curent la unul dintre centrele sociale în care sunt cazaţi elevi pe care părintele îi ajută pentru că părinții nu-i pot întreține ca să poată merge la școală, în oraș, potrivit stirileprotv.ro.

Citeşte şi: Criza facturilor ar putea aduce demiterea lui Virgil Popescu. Reacţia Guvernului: „Este strict atribuţia premierului”

Factura la gaze naturale pe luna decembrie depășește 17.000 de lei la Centrul Educațional. Pentru acelaşi consum, anul trecut factura nu depășea 3.000 de lei.

„Eu nu știu ce să fac în clipa de față, o factură de 17.000 de lei care trebuie plătită mă pune în situația de a nu mai da mâncare copiilor sau să stăm în frig pentru că gramul de aur este mai ieftin decât kilowatul de la calorifer”, spune preotul Dan Damaschin.

Citeşte şi: BNR anunţă noi SCUMPIRI în România. Se prognozează o inflaţie de 11,2% la finalul trimestrului II din 2022

În Centrul “Sfinții Cosma și Damian” sunt cazate 40 de fete, eleve și studente din comunele județului Iași, pe care părintele Damaschin le ajută să meargă la şcoală să studieze. Copilele primesc cazare, hrană, îmbrăcăminte și rechizite. Condiția este să nu aibă media mai mică de 9.

Cu 3,5% din Impozitul anual datorat, poți deveni înger pentru un copil sărman! DONEAZĂ AICI PENTRU A AJUTA