Faima Elenei Udrea ajunge peste ocean. „Cel mai sexy ministru din Europa”, scrie presa argentiniană

"O femeie ministru din Romînia, cea mai sexy din Europa". Este titlul unui articol din presa argentiniană. Publicatia TN mai scrie că ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, vrea să câştige alegerile şi-şi etalează frumuseţea într-un pictorial pentru o revistă de femei, scriu jurnaliştii pe pagina online a TN Argentina.

RomaniaTV.net
04 nov. 2011, 13:29
Faima Elenei Udrea ajunge peste ocean. „Cel mai sexy ministru din Europa”, scrie presa argentiniană

În plină campanie electorală, Elena Udrea a apărut pe prima pagină a unei reviste de femei îmbrăcată într-o rochie neagră.  Blonda de 37 de ani a pozat pentru TABU imitând personaje politice şi culturale din toate timpurile, precum Cleopatra, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher, Eva Perón şi Madonna, scrie TD.com.ar.

Jurnaliştii argentinieni mai scriu că ministrul Elena Udrea şi-a postat pe blog imagini din timpul şedinţei foto pentru revista TABU, dar şi faptul că a comentat pe blog în dreptul fotografiilor.

Ministrul Elena Udrea a pozat din nou pentru o revistă de femei. Blonda de la Turism apare pe coperta ediţiei din noiembrie a revistei TABU. VEZI GALERIE FOTO