Falşi emisari ai lui Piedone, pe străzile Sectorului 4. Vezi ce mesaj transmite edilul

Primarul Cristian Popescu-Piedone atenţionează oamenii că nu a trimis niciodată "emisari" pe teren în numele său şi le cere locuitorilor sectorului 4 ca în cazul în care sesizează persoane care încearcă să îi escrocheze să anunţe de urgenţă poliţia.

17 iul. 2013, 16:48
Falşi emisari ai lui Piedone, pe străzile Sectorului 4. Vezi ce mesaj transmite edilul

Primarul Cristian Popescu-Piedone sfătuieşte locuitorii sectorului 4, aflaţi în astfel de situaţii, să sune şi la secretariatul cabinetului edilului, apelând 021/335.44.66 sau 021/335.00.06.

Popescu-Piedone afirmă că a fost contactat miercuri de reprezentanţii unui cabinet notarial din bd. Gheorghe Şincai nr. 8, care, „alarmaţi”, au semnalat că au primit vizita unor „indivizi dubioşi care, uzurpând calităţi oficiale, s-au prezentat drept trimişi personali ai primarului sectorului 4”.

„Îmbrăcaţi total neadecvat şi abordând un aer incisiv, mai mult suburban decât unul potrivit unor reprezentanţi ai unei instituţii publice, cei doi au pretins în numele meu sume de bani, motivând că sprijinim împreună un caz umanitar, care necesită o intervenţie chirurgicală costisitoare. Realizând că doamna notar şi-a dat seama că are de-a face cu nişte escroci, s-au retras, dar nu au abandonat demersul lor şarlatan, abordând şi alte cabinete notariale, de avocatură, cât şi mai multe societăţi comerciale cu sediul în zonă”, susţine Popescu-Piedone.

El precizează că a alertat Poliţia Locală Sector 4 şi Poliţia naţională şi s-a deplasat la faţa locului, de unde a aflat că „aceşti impostori frecventează constant zona, pretinzând în repetate rânduri sume de bani”.

Primarul Piedone atrage atenţia că până la prinderea acestora de către Poliţie, există pericolul iminent ca ei să îşi continue demersul infracţional, escrocând şi alţi cetăţeni de bună-credinţă.