Falşii inspectori OPC tâlhăresc patronii magazinelor din Bucureşti VIDEO CU CAMERA ASCUNSĂ

Se recomandă inspectori la Protecţia Conumatorului, intră cu tupeu în magazine şi îi tâlhăresc fără jenă pe patroni. Una din echipele de falşi funcţionari a avut, însă, ghinion. O echipă România TV a picat exact în mijlocul unui control şi i-a surprins pe infractori cu banii în mână.

RomaniaTV.net
16 iul. 2012, 10:23
Falşii inspectori OPC tâlhăresc patronii magazinelor din Bucureşti VIDEO CU CAMERA ASCUNSĂ

„Pune-i şi tu într-o hârtie, lasă-mă naibii în pace!”, cu aceste cuvinte, s-a terminat controlul făcut de doi falşi inspectori într-un magazin din sectorul 6 din Capitală. Banii sunt doar o mică atenţie, menită a închide ochii la eventualele nereguli găsite în magazin.

Falsul funcţionar povesteşte cât de uşoară este viaţa de inspector. „De găsit găseşte toată lumea care vrea. Cine caută, găseşte! Ştii cum e! Deci nu există control, să vină să-ţi spună că eşti bine”, a spus falsul inspector.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor a spus există un adevărat fenomen al celor care se dau drep inspectori. „Oameni fără scrupule, escroci, oameni care uzurpează calităţi oficiale şi uzează de calitatea de comisar ANPC, fără să aibă această calitate, profitând de naivitatea şi de credulitatea unor agenţi economici. ANPC-ul nu vine şi nu pretinde niciodată sume de bani. Orice fals inspector care pretinde bani, nu este un inspector ANPC”, a explicat preşedintele ANPC, Bogdan Cristian Nica.