Bunica Filofteia a plecat în toiul nopţii din spital. Din păcate, a fost găsită fără viaţă lângă mănăstirea Buciumeni

O bătrână a fost găsită moartă pe stradă, după ce a plecat în toiul nopții de la Spitalul din Fălticeni.

14 mart. 2023, 15:35
Bunica Filofteia a plecat în toiul nopţii din spital. Din păcate, a fost găsită fără viaţă lângă mănăstirea Buciumeni

Bunica Filofteia nu a mai suportat să stea la spital şi a părăsit salonul spitalului din Fălticeni la miezul nopţii. Din păcate, avea să fie ultimul drum pentru bătrână. Pe 12 martie, în jurul orei 7.00, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de către un martor că pe strada Dumbrava Minunată, la circa 200 m de mănăstirea Buciumeni.

La fața locului s-a deplasat patrula a Poliției, care a constatat că în fața unei case, pe podul de acces în curte, se află o persoană de sex feminin, în stare de inconștiență, identificată ca fiind numita N. Filofteia. La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul SAJ care a efectuat manevere de resuscitare, iar ulterior a constatat decesul.

Bunica Margareta, cu ochii plini de lacrimi, are o singură dorință de Crăciun, la 94 de ani: să aibă o sticlă de suc pe masă şi să-i aducă primarul lemne

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au aflat că femeia a fost internată la Spitalul municipal Fălticeni din data de 06 martie 2023. Duminică, Poliția Fălticeni a fost sesizată telefonic de către asistenta medicală din cadrul Spitalului cu privire la faptul că în cursul nopții, în jurul orei 04.00 N. Filofteia a plecat din unitatea medicală.  Din discuțiile purtate cu nepotul persoanei decedate, a rezultat faptul că bunica sa suferea de afecțiuni medicale cu pierderea stării de luciditate (demență).

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat că femeia era căzută pe un podeț de acces într-o curte. Din păcate, femeia nu mai prezenta semne vitale, iar un echipaj de la Serviciul de Ambulanță a constatat decesul.

Bunica Maria trăieşte cu o pensie de doar 95 de lei pe lună, dar se bucură când îi trece cineva pragul bordeiului

Polițiștii nu au identificat pe corpul femeii urme care să le trezească suspiciuni privind o moarte violentă, însă, conform procedurilor, a fost dispusă efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cauzei morții.