Famila lui PAUL WALKER, devastată după moartea actorului. Vezi declaraţia SFÂŞIETOARE a tatălui său

Familia lui Paul Walker reuşeşte cu greu să gestioneze momentul extraordinar de dificil prin care trece ca urmare a decesului actorului. Sora lui Walker a fost la un pas de o criză de nervi când a fost rugată să comenteze zvonurile că fratele ei ar fi murit în urma unei cascadorii eşuate, iar tatăl său a oferit presei o declaraţie absolut sfâşietoare despre felul în care lui Paul i-ar fi plăcut să fie ţinut minte.

RomaniaTV.net
03 dec. 2013, 15:03

Sora regretatului Paul Walker, Ashlie, a catalogat drept „iresponsabile” zvonurile privind faptul că accidentul în care a murit actorul ar fi fost urmare a unei cascadorii eşuate şi a subliniat că astfel de afirmaţii fac situaţia familiei „mult mai dureroasă” decât este.

„Sunt sigură că nu aveau viteză, asta este o minciună sfruntată, care ne răneşte şi mai mult. Sunt afirmaţii iresponsabile şi pure invenţii”, a spus Ashlie Walker.

Familia lui Paul Walker s-a întâlnit la casa părinţilor actorului, toţi fiind extrem de afectaţi. Fraţii şi tatăl actorului au fost fotografiaţi plângând în hohote în faţa casei.

Tatăl său, Paul Walker senior, a reuşit să se adune şi să discute cu presa despre fiul său, despre care a spus că avea o inimă „uriaşă” şi că l-a făcut mereu extrem de mândru.

Avea un fel de a vorbi cu mine prin care îmi arăta cât de mult mă iubeşte. Nu-mi amintesc să ne fi certat vreodată„, a spus tatăl lui Paul Walker, găsindu-şi cu greu cuvintele.

Era bun, un om extraordinar de bun. Şi pe platoul de filmare se considera egal cu toată lumea, nimeni nu era superior sau inferior, în viziunea sa. inferior. Se bucura foarte mult de ceea ce făcea şi îi încuraja şi pe ceilalţi să facă la fel„, a povestit Paul Walker senior.

El a descoperit că întreaga familie este sfâşiată de durere, dar că încearcă să treacă uniţi peste această grea încercare. Rugat să transmită un mesaj milioanelor de oameni care se gândesc acum la Paul Walker, tatăl regretatului actor a spus, cu ochii în lacrimi: „Imaginaţi-vi-l pe Paul pe o plajă, cu o placă de surf la subraţ şi uitându-se spre ocean. Cred că i-ar plăcea o asemenea imagine cu el pentru că avea o conexiune fantastică cu oceanul, ceva atât de profund încât este aproape inexplicabil„.