Familia Alexandrei depune actele pentru contraexpertiza ADN. Se cere inclusiv simularea arderii unui corp în butoi VIDEO

Familia Alexandrei depune luni actele pentru două contraexpetize internaţionale. Prima, se referă la probele ADN din butoiul din curtea casei din Caracal, care are scopul să confirme sau să infirmele că rămăşiţele aparţin Alexandrei. Cea de-a doua va stabili posibilitatea sau imposibilitatea arderii unui corp uman într-un butoi precum cel folosit de Dincă.

09 sept. 2019, 13:42
Familia Alexandrei depune actele pentru contraexpertiza ADN. Se cere inclusiv simularea arderii unui corp în butoi VIDEO

Am fost hotărât să facem contraexpertiză, azi o să depunem această solicitare, vor fi două expertize. Una care să confirme sau nu ADN-ul și cea de-a doua va viza oferirea unei dovezi clare privind posibilitatea sau imposibilitatea arderii unui corp, există centre în lume, procurorii au călcat codul penal, prin procesul verbal trebuiau să facă demonstrația, dacă da ce rămășițe rămâneau. Această a două expertiză va stabili și dacă în urma acestor condiții de ardere puteau rămâne rămășițe care să aducă cât mai aprope cu persoană arsă„, a declarat Alexandru Cumpănaşu, la România TV.

Teoretic, săptămâna trecută procurorii mi-au spus că nu se opun, dar că nu aveau raportul INML. Acum îl au, azi sau mâine depunem solicitarea la DIICOT pentru expertiza privind ADN„, a mai afirmat Cumpănaşu.