Familia Alexandrei Măceşanu cere noi expertize. Avocatul susţine că nu Dincă este CRIMINALUL

Rudele Alexandrei Măceşanu cer procurorilor să se facă noi expertize în cazul probelor găsite de anchetatori în butoi şi în casa lui Gheorghe Dincă pentru a fi identificat ADN-ul și vechimea rămăşiţelor umane.

21 sept. 2019, 09:39
Familia Alexandrei Măceşanu cere noi expertize. Avocatul susţine că nu Dincă este CRIMINALUL

Avocatul familiei Măceșanu, noi detalii despre cazul din Caracal. Aurel Moldovan a declarat în direct la România tv că, împreuna cu Alexandru Cumpănașu, au decis să depună o nouă cerere pentru o aștă expertiză antropologică. Mai mult, acestea susține că sunt dovezi care arată că nu Gheroghe Dincă este adevăratul criminal.

„Am venit să depun o cerere nouă privind efectuarea unei noi expertize în cauză, având în vedere faptul că s-a început urmărirea penală in rem faţă a de INML. Considerăm ca sunt contradictorii cele două rapoarte, astfel încât este mai multe decât imperios necesar lămurirea situatiei de fapt şi de drept (…) cu privire la vechimea oaselor, la modalitatea arderii oaselor şi a dinţilor găsiti”, a declarat Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceşanu, la România TV.