Familia Alexandrei Măceşanu cere noi expertize. Avocatul susţine că nu Dincă este CRIMINALUL

Publicat: Sâmbătă, 21 Septembrie 2019 12:39 // Actualizat: Luni, 23 Septembrie 2019 12:30 // Sursa: romaniatv.net

Rudele Alexandrei Măceşanu cer procurorilor să se facă noi expertize în cazul probelor găsite de anchetatori în butoi şi în casa lui Gheorghe Dincă pentru a fi identificat ADN-ul și vechimea rămăşiţelor umane.

Avocatul familiei Măceșanu, noi detalii despre cazul din Caracal. Aurel Moldovan a declarat în direct la România tv că, împreuna cu Alexandru Cumpănașu, au decis să depună o nouă cerere pentru o aștă expertiză antropologică. Mai mult, acestea susține că sunt dovezi care arată că nu Gheroghe Dincă este adevăratul criminal.

"Am venit să depun o cerere nouă privind efectuarea unei noi expertize în cauză, având în vedere faptul că s-a început urmărirea penală in rem faţă a de INML. Considerăm ca sunt contradictorii cele două rapoarte, astfel încât este mai multe decât imperios necesar lămurirea situatiei de fapt şi de drept (...) cu privire la vechimea oaselor, la modalitatea arderii oaselor şi a dinţilor găsiti", a declarat Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceşanu, la România TV.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
30 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H