Familia Alexandrei Măceşanu refuză să ridice de la DIICOT certificatul care atestă moartea fiicei lor. Cumpănaşu a răbufnit pe Facebook

Publicat: Vineri, 20 Decembrie 2019 17:00 // Actualizat: Luni, 23 Decembrie 2019 08:42 // Sursa: romaniatv.net

Unchiul Alexandrei Măceşanu, adolescenta dispărută la Caracal după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă, susţine că DIICOT a cerut familiei să ridice certificatul de deces emis pe numele fetei, precizând că familia nu va ridica un astfel de document. Cumpănaşu reclamă că fata nu a fost căutată, iar pista traficului de persoane nu a fost investigată.

”DIICOT a cerut familiei mele să vina să ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, îngerului nostru şi al multor români. Şi asta în timp ce familia Dincă, complice la răpirea Alexandrei, este liberă. (...) Decizia familiei mele, după ce ne-am consultat la rece, este una foarte clară: nu vorm ridica acest certificat, nu recunoaştem decesul Alexandrei în acel butoi”, spune unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănaşu, referindu-se la butoiul în care se presupune că a fost ars trupul Alexandrei.

Familia Alexandrei Măceşanu, chemată de DIICOT să ridice certificatul de deces al Alexandrei în ajunul Crăciunului

Cumpănaşu susţine că probele prezentate până acum sunt ”indirecte, puţine şi cu marii dubii (raportul INML)”.

”Ceea ce ne deranjeza cel mai mult este lipsa oricăror precizări cu privire la cine l-a emis! Şi când. Luni, 23 Decembrie (bine că nu ne-au chemat în ziua de Crăciun...) vom da o declaraţie clară prin care refuzăm să ridicăm un astfel de document fără corpul Alexandrei, cu o analiză INML pe care am dovedit-o deja împotriva propriilor norme, standarde, termene. Mai mult decât atât fără ca Alexandra să fie căutată de DIICOT şi să fie investigată temeinic pista traficului de persoane, deşi există foarte multe probe în acest sens!„, conchide unchiul Alexandrei Măceşanu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alexandra Macesanu Alexandru Cumpanasu cazul Caracal Gheorghe Dinca
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
21 Feb
noapte 1 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H