Familia amărâtă ajutată de un bucătar. Gest impresionant pentru mama bolnavă şi fiica ei de 14 ani VIDEO

După ce drama celor două a fost prezentată la România TV, oameni cu suflet le-au sărit în ajutor. Un român întors recent din Suedia i-a cumpărat copilei haine şi încălţăminte şi a dus-o să mănânce pentru prima dată în viaţa ei pizza.

06 apr. 2016, 15:24
Familia amărâtă ajutată de un bucătar. Gest impresionant pentru mama bolnavă şi fiica ei de 14 ani VIDEO

Cristi Dobre a aflat despre drama familiei din Buzău de la televizor. Când s-a întors din Suedia unde lucrează ca bucătar, a mers la mamă şi la fiică şi şi-a oferit ajutor. Primul lucru, a dus-o pe copilă la spital, pentru că nu se simţea bine.

„Primele investigaţii, are bronşită şi infecţie urinară. Este ţinută sub supraveghere de catre medicul cardiolog. O să-i facem analize şi după vedem dacă trebuie internată sau nu”, a declarat managerul spitalului.

Tânărul a mers apoi cu Emanuela la cumpărături, unde copila de 14 ani a probat tot ce şi-a dorit. Apoi, fata a mâncat pentru prima dată în viaţă pizza. Cele două au primit şi un frigider, dar şi mâncare.

Potrivit România TV, mama şi fiica au fost izgonite în urmă cu nouă ani din casă de către tatăl fetei. Rămasă pe drumuri cu fiica sa, femeia care suferă de obezitate severă şi-a găsit adăpost într-o cocioabă de la marginea satului. Chiar şi aşa, ele vor ajunge pe drumuri curând, pentru că proprietarul vrea să demoleze locuinţa improvizată.

Vezi> Gest nobil al unei tinere sărace de etnie romă. Ce a făcut cu un portofel plin cu bani găsit pe stradă


loading...