Familia Băsescu cere subvenţii pentru terenurile de la Nana

Familia Băsescu a depus cerere pentru subvenţie pentru terenurile de la Nana. Cum era de aşteptat, solicitarea nu a fost depusă, personal, de fostul preşedinte ci de un administrator al unei firme din Olteniţa, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
15 iun. 2015, 10:37
Familia Băsescu cere subvenţii pentru terenurile de la Nana

Dacă anul trecut, firma Agro Green Nana, cea care administra moşia familiei Băsescu, a cerut subvenţia de la APIA pe 15 mai, anul acesta solicitarea a venit mai târziu. În urmă cu doar câteva zile, administratorul unei firme din Olteniţa S.C. UNIPRODCOM. SRL este cel care a depus cerere pentru a primi subvenţie de la stat pentru. Şi asta în contextul în care, cu doar două săptămâni în urmă, Traian şi Ioana Băsescu se plângeau că nu mai au bani să plătească creditele pentru pământ.

Întâzierea de anul acesta pentru depunerea cererei de subvenţie este posibil să fi avut legătură cu problemele pe care Elena Udrea, patroana fostei firme care administra terenurile de la Nana, le-a avut cu legea.

Anul trecut, firma care administra terenurile de la Nana a primit de la APIA în jur de 45.000 de euro. Anul acesta nu se ştie exact care va fi suma totală, însă valoarea stabilită la hectar este în jur de 160 de euro. Un calcul simplu arată că familia Băsescu ar urma să primească peste 46.000 de euro, adică mai mult decat în 2014.