Familia Clejanilor se pregăteşte de nuntă. Fiica lui Ioniţă de la Clejani se mărită: „Dumnezeu mi-a dăruit tot ce mi-am dorit, mi-a trimis cel mai bun soţ”

Bat clopote de nuntă în familia Clejanilor. Ramona, fiica lui Ioniţă, pare că şi-a găsit sufletul pereche după ce a trecut printr-un divorţ dureros.

08 sept. 2022, 16:53
Familia Clejanilor se pregăteşte de nuntă. Fiica lui Ioniţă de la Clejani se mărită: „Dumnezeu mi-a dăruit tot ce mi-am dorit, mi-a trimis cel mai bun soţ”

Familia Clejanilor se pregăteşte de nuntă. Fiica lui Ioniţă de la Clejani iubeşte din nou. Aceasta şi-a găsit fericirea alături de acordionistul Andy Paris.

Familia Clejanilor se pregăteşte de nuntă. Fiica lui Ioniţă, mai fericită ca niciodată

Citeşte şi Viorica și Ioniță de la Clejani și-au cheltuit toate economiile în pandemie: Această criza ne-a afectat foarte mult!

Ramona de la Clejani zâmbeşte din nou după ce a trecut printr-un divorţ dureros. Fiica lui Ioniţă este îndrăgostită lulea de Andy Paris.

„Puzzle-ul vieții mele acum este complet. Dumnezeu mi-a dăruit tot ce mi-am dorit. Mi-a trimis cel mai bun soț care să-mi poarte de grijă. Să mă protejeze și să nu mă mai simt singură. Nu am crezut niciodată că soarta îmi va surâde și că și eu voi mai putea fi fericită. Dar uite că se poate.

Odată cu vindecarea sufletului a venit totul, fără să cer, fără să forțez nimic. Nici nu știu cum să explic, de emoții și de fericire. Povestea pe care o trăiesc alături de colegul și iubitul meu Ady Paris, acordeonistul, perfect pentru mine. Consider cu modestie că și eu am dreptul la viață. Nu-mi doresc decât liniște, să pot dezvolta totul după gândirea mea”, a declarat fiica lui Ioniţă de la Clejani, potrivit Spynews.

Bruneta speră ca de data aceasta să rămână alături de bărbatul pe care îl iubeşte până când moartea îi va despărţi.

Citeşte şi Ramona de la Clejani l-a iertat pe Fulgy. Gestul făcut pentru fratele ei vitreg: „Din iubire pentru tatăl meu”