Ramona de la Clejani l-a iertat pe Fulgy. Gestul făcut pentru fratele ei vitreg: „Din iubire pentru tatăl meu”

Ramona de la Clejani l-a iertat pe Fulgy. Recent, a postat un video pe reţelele de socializare în care apare împreună cu fiica sa şi a mărturisit că intenţionează să retragă plângerea împotriva fratelui său vitreg.

04 nov. 2021, 17:29
Ramona de la Clejani l-a iertat pe Fulgy. Gestul făcut pentru fratele ei vitreg: „Din iubire pentru tatăl meu”
Ramona de la Clejani l-a iertat pe Fulgy

Ramona de la Clejani l-a iertat pe Fulgy. Artista a ajuns să depună plângere împotriva lui Fulgy pentru că fratele său vitreg a amenințat-o cu moartea atât pe ea, cât și pe copiii ei.

Citeşte şi: Ramona de la Clejani, imagini de pe patul de spital. Bruneta a suferit o operaţie la nivelul feţei

Ramona de la Clejani l-a iertat pe Fulgy

Atunci când a fost inștiințată că fratele ei va intra la închisoare din cauza plângerii pe care ea a făcut-o, Ramona Manole a dorit să facă tot posibilul pentru a îndrepta lucrurile. Motivul pentru care face acest gest este tatăl ei, ca acesta să o aprecieze şi să vadă că are un suflet bun. Cântăreaţa a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook.

Din iubire pentru tatăl meu Dumnezu astăzi am decis să iert… Imi doresc ca Tatal meu biologic Să aprecieze bunatatea sufletului meu”, a scris Ramona Manole.

Ramona mărturisea că îi era teamă după ce Fulgy a ameninţat-o. ”E foarte greu să mergi undeva și să-ți fie teamă. Acum că el o fi glumit, că o fi spus adevărul, dar nici în glumă nu poți să vorbești așa. El este un pericol public, o știm cu toții. Eu sunt un om simplu.

Dacă eu aș face rău cuiva… Am vrut să vadă și vreau să vadă că poliția noastră nu doarme, că există și la noi, cum este în străinătate. Dacă eram în străinătate, Fulgy era acum legat”, a declarat Ramona Manole la Antena Stars pe atunci.