Familia Clonda, luată la rost după ce Tavi a lansat o piesă de Crăciun cu fetițele lui și ale Gabrielei Cristea: „Sunteți varză, cei mai milogi și cei mai înecați după bani”

Tavi Clonda radiază de bucurie, după ce a lansat prima piesă în colaborare cu fiicele sale, Iris și Victoria. Internauții nu au fost atât de încântați și l-au criticat pe cântăreț spunându-i că este avid după bani.

18 dec. 2023, 12:13

Tavi Clonda este un tată foarte implicat în tot ceea ce înseamnă creșterea și educația celor două fiice ale sale și ale Gabrielei Cristea. Cântărețul profită la maxim de fiecare moment petrecut în familie, așa că a lansat și o piesă de Crăciun alături de Iris și Victoria. Internauții nu sunt la fel de încântați și l-au criticat pe acesta.

Împreună cu Gabriela Cristea, formează unul dintre cele mai îndrăgite și longevive cupluri din showbiz-ul românesc, fiind și cei mai fericiți părinți. Tavi Clonda s-a gândit să marcheze Crăciunul de anul acesta într-un mod inedit – a scos prima piesă cu fiicele sale. În videoclip apar toți membrii familiei, în jurul bradului.

Citește și: Gabriela Cristea adusă la capătul răbdării de Tavi Clonda: „S-a dat jos din mașină și a plecat!” Ce se întâmplă acum între cei doi

„Săptămâna aceasta, fetițele vor merge pentru prima oară într-un studio profesionist, să înregistreze alături de mine piesa pentru sărbători! Abia aștept!”, spunea artistul, cu o săptămână în urmă, pe pagina sa personală de Instagram.

Chiar dacă artistul este în culmea fericirii, se pare că tot are parte de răutăți din partea oamenilor, care îl acuză, atât pe el, cât și pe Gabriela Cristea că sunt „părinți rușinați de proprii lor copii”.

Citește și: Tavi Clonda, umilit după ce și-a schimbat look-ul: „Cocotă masculină, figurant și penibil. Ai venit la gratis, nu la profesioniști”

„Sunteți varză, sunteți cea mai comercială familie, cei mai milogi și cei mai înecați după bani. Voi nu vedeți că vă faceți de rușine”, „Fata cea mare a mai văzut ceai în viața ei ? Nu le explică nimeni înainte cum trebuie să decurgă treburile după ce încep filmările ? Eu văd niște părinți rușinați de comportametul acestor fete”, „Da de ce vă bâțâiți de parcă ați avea un handicap? Mie mi-a curs o lacrimă”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.