Tavi Clonda, umilit după ce și-a schimbat look-ul: „Cocotă masculină, figurant și penibil. Ai venit la gratis, nu la profesioniști”

Tavi Clonda, umilit după ce și-a schimbat look-ul. Soțul Gabrielei Cristea a decis că este momentul pentru o schimbare de look, așa că a mers imediat la frizer. Pe lângă tunsoare, cântărețul s-a și vopsit. El a postat rezultatul în mediul online, însă a avut parte de o surpriză de proporții.

18 sept. 2023, 18:10
Tavi Clonda, umilit după ce și-a schimbat look-ul: „Cocotă masculină, figurant și penibil. Ai venit la gratis, nu la profesioniști”
Tavi Clonda, umilit după ce și-a schimbat look-ul

Tavi Clonda, umilit după ce și-a schimbat look-ul. Pentru că a trecut ceva timp de când a fost într-un salon, artistul s-a gândit să își schimbe și nuanța părului. A ales o nuanță de blond, iar rezultatul i-a plăcut, spre deosebire de reacțiile fanilor, care au fost destul de răutăcioase.

Citește și: Tavi Clonda, prima reacție după ce s-a spus despre soția lui, Gabriela Cristea, că a apărut beată în direct: „Vor plăti în fața instanței!”

Tavi Clonda, umilit după ce și-a schimbat look-ul

Prietenii virtuali au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Mulți l-au acuzat pe cântăreț că a filmat întreg procesul doar pentru a beneficia de servicii gratuite, iar alții i-au reproșat că în timp ce soția lui se vopsește acasă, el merge la salon.

Dooooaaaamneeee, m-a zăpăcit omulețul ăsta…..atât de cocotă masculină….figurant și penibil/ Ai venit la gratis, nu la profesioniști/ Caraghios și penibil… ea acasă, el la salon/ Ea se vopsește acasă și el la salon…fain/ Când femeia e bărbat în casă, fătălăul merge la salon/ Nu mai pot cu omul astă, să îi explice cineva că ar trebui să fie un bărbat”, sunt doar o parte dintre comentariile fanilor.

Cu ce se ocupă firmele lui Tavi Clonda și ale Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea este deținătoarea unei firme încă din luna octombrie a anului 2022. Vedeta de la Antena Stars are o firmă în industria „Comerț cu ridicata și amănuntul; Repararea autovehiculelor și motocicletelor”, codul CAEN fiind 4791. Conform site-urilor de specialitate, firma acesteia are ca obiect de activitatea „comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet”.

Concret, moderatoarea TV are o firmă prin care vinde articole vestimentare. Rochiile și cămășile pe care această le oferă spre vânzare au un preț care se ridică la câteva sute de lei pe bucată.

Datele prezentate pe site-urile de specialitate, unde sunt făcute publice profiturile, pierderile și datoriile afacerilor, arată căfirma Gabrielei Cristea a înregistrat, o cifră de afaceri de 1.429 de lei. De altfel, profitul net este pe minus, cu 21.839 de lei. Firma este activă pe piață de șapte luni.

Nici firma condusă de Tavi Clonda nu pare că înregistrează un profit semnificativ, conform raportului publicat.  În anul 2022, artistul a înregistrat o cifră de afaceri de 5.000 de lei. De altfel, potrivit raportului, a acumulat datorii de 43.924 de lei. Însumate, datoriile celor doi s-ar ridica la suma de 96.228 de lei (adică în jur de 19,378 de euro, la cursul BNR actual).