Familia îl susţine pe autorul atacului armat de la cinematograful din Colorado

Părinţii lui James Holmes, autorul atacului armat comis vinerea trecută într-un cinematograf din Colorado şi soldat cu moartea a 12 persoane şi rănirea altor 58, au declarat că-l susţin pe fiul lor.

RomaniaTV.net
24 iul. 2012, 15:10
Familia îl susţine pe autorul atacului armat de la cinematograful din Colorado

Sângele apă nu se face nici măcar atunci când copilul tău este un criminal sărit de pe fix. Dovada: familia lui James Holmes, tânărul care vinerea trecută a ucis 12 persoane şi arănit alte 58 într-un cinematograf din SUA, rămâne unită în jurul acestuia. „Este fiul lor. Ei rezistă aşa cum ar face oricine aflat într-o asemenea situaţie”, a spus avocatul şi purtătorul de cuvânt al familiei lui James Holmes, Lisa Damiani, citată de Agerpres.

„Cred că oricine care a fost vreodată părinte îşi poate imagina cum se simt”, a mai spus Lisa Damiani, care nu a dorit să comenteze în legătură cu locul în care se află familia lui Holmes sau relaţia lor cu acesta.

Ea a precizat că familia a vorbit cu anchetatori din California, însă nu a fost contactată de poliţia din Colorado.

Prin intermediul avocatului său, Arlene Holmes, mama suspectului, a dorit să clarifice declaraţiile pe care le-a făcut pentru ABC News într-un interviu telefonic imediat după incident.

‘Nu ştiam nimic despre un atac armat în Aurora la acea vreme’, a afirmat Arlene Holmes într-un comunicat citit astăzi de avocatul ei. ‘El (Mosk, producător al ABC News) a întrebat dacă sunt Arlene Holmes şi dacă fiul meu este James Holmes, care locuieşte în Aurora, Colorado. I-am spus că da, aveţi persoana care trebuie. Mă refeream la mine. L-am rugat să-mi spună de ce m-a sunat şi el mi-a spus despre un atac armat în Aurora. Mi-a cerut să comentez în legătură cu acest incident. I-am spus că nu pot spune nimic pentru că nu ştiam dacă persoana la care se referea era fiul meu şi trebuie să aflu’, a spus mama autorului masacrului din Colorado în comunicat.

Anterior, producătorul declarase, într-o relatere a discuţiei cu mama lui James Holmes, că femeia folosise sintagma ‘aveţi persoana potrivită’ după ce el i-a descris telefonic detalii legate de suspectul reţinut pentru atacul de la cinematograful din Aurora şi a rugat-o să confirme dacă este vorba despre fiul ei.