Familia Larei Şaban, ucisă la Constanţa, cere protecţie de la M.A.I

Răsturnare de situaţie în cazul morţii Larei Şaban. Familia tinerei cere protecţie de la M.A.I. Surorile şi mama victimei spun că se tem de politicianul turc, concubinul acesteia, şi spun că el ar fi pus la cale asasinatul. Femeile susţin nevinovăţia fratelui Larei şi cer ca trupul tinerei să fie deshumat pentru a se demonstra că aceasta a fost împuşcată în cap.

RomaniaTV.net
23 aug. 2012, 20:15
Familia Larei Şaban, ucisă la Constanţa, cere protecţie de la M.A.I

Surorile şi mama Larei Şaban susţin că se tem pentru siguranţa lor, că sunt în permanent pericol şi că fostul iubit al Larei Şaban ar putea să le facă rău oricând.

Familia tinerei exclude posibilitatea ca fratele Larei să-şi fi omorât sora pentru bani.

Familia susţine că fratele Larei a fost ameninţat că i se omoră familia dacă nu cară cadavrul surorii sale din apartament. Ei nu l-ar crede în stare să îşi ucidă sora.

Acuzaţiile din partea familiei Larei Şaban continuă. Oamenii sunt de părere că ancheta nu s-a desfăşurat aşa cum trebuie, iar mama Larei îl acuză pe procuror că şi-a însuşit banii care au dispărut din seif.

Lara Şaban a fost ucisă cu violenţă în luna mai a acestui an, iar principalul suspect, fratele acesteia a fost arestat. Tânăra venise din Turcia împreună cu fetiţa ei ca să cumpere un apartament, dar nu a mai apucat.