Familia lui Ion Dichiseanu trece prin momente grele. Actorul şi-ar fi sărbătorit ziua de naştere: „Este viu prin noi”

Familia lui Ion Dichiseanu trece prin momente grele. Pe 20 octombrie, actorul ar fi trebuit să îşi sărbătorească ziua de naştere. Ioana, fiica artistului, a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare şi a încheiat cu o urare de "La mulţi ani!".

21 oct. 2021, 22:22
Familia lui Ion Dichiseanu trece prin momente grele. Actorul şi-ar fi sărbătorit ziua de naştere: „Este viu prin noi”
Familia lui Ion Dichiseanu trece prin momente grele

Familia lui Ion Dichiseanu trece prin momente grele. La mai bine de cinci luni de la moartea regretatului artist, familia acestuia îl amintesc la orice pas şi este profund îndurerată de pierderea lui. Cu atât mai mult cu cât artistul ar fi trebuit să îşi sărbătoarească ziua de naştere, cu o mare petrecere, aşa cum îi plăcea.

Citeşte şi: Simona Florescu, mesaj emoționant după înmormântarea lui Ion Dichiseanu. „Steaua mea e tristă, nu mai strălucește”

Familia lui Ion Dichiseanu trece prin momente grele

Ioana, fiica regretatului actor, a postat, pe o rețea socială, un mesaj emoționant în memoria tatălui său, ocazie cu care a mărturisit că, pentru cei care îl iubesc, acesta va rămâne “viu pentru totdeauna”.

În această seară (n.r. miercuri) ar fi trebuit să fim într-o mare petrecere, așa cum îi plăcea tăticului meu. Din păcate am rămas cu amintirile în suflete. Iar noi, familia și cei care îl iubesc, vom duce mai departe tot ceea ce înseamnă Ion Dichiseanu.

El este viu pentru totdeauna prin noi, prin toata cariera sa, prin farmecul său și omenia de care dădea dovadă. Le mulțumesc tuturor celor care și-au amintit de această zi și da, eu îi spun ‘La mulți ani!’”, a scris Ioana Dichiseanu, pe pagina sa de Facebook.

Ioana vrea să scrie o carte în amintirea tatălui său

La șase luni de la moartea lui Ion Dichiseanu, pe 20 noiembrie, Ioana vrea să organizeze o slujbă creștinească în semn de omagiu pentru tatăl ei.

Mi-aș fi dorit pe 20 octombrie să facem o masă la restaurant, dar cu restricțiile astea și cu situația pe care o trăim îmi este și frică. Vom face, însă, o slujbă religioasă, cum este creștinește’, a mai transmis ea.

Ioana Dichiseanu lucrează la mai multe proiecte în amintirea regretatului actor, inclusiv la o carte. „Am multe proiecte care îl implică pe el. Cu unele am început deja. Sunt câteva și pe plan muzical. Sunt mai multe planuri. Pregătesc chiar și o carte. Mi-a dat de lucru’, a mai spus Ioana Dichiseanu.