Familia lui Schumacher îşi vinde proprietăţile. Cât a costat tratamentul şi care e starea campionului

Michael Schumacher a rămas fără casa de vacanţă din Norvegia, soţia sa hotărând vânzarea acesteia, la doar câteva luni după ce a vândut şi avionul privat al familiei.

26 feb. 2015, 08:32
Familia lui Schumacher îşi vinde proprietăţile. Cât a costat tratamentul şi care e starea campionului

Michael Schumacher deţinea o casă de vacanţă în staţiunea de schi Trysil, situată la 210 km nord-est de capitala Norvegiei, Oslo, dar soţia septuplului campion mondial de Formula 1 a luat zilele trecute decizia de a o vinde, pentru aproximativ 2,5 milioane de euro.

Decizia Corinnei Schumacher vine la doar câteva luni după ce aceasta a vândut şi avionul privat al familiei, pentru 35 milioane de euro.

Cabana vândută recent de familia Schumacher a fost construită la indicaţiile lui Michael, la mijlocul anilor ’90. Este construită în întregime din lemn, are 645 metri pătraţi şi are un garaj subteran în care pot încape şapte maşini. De asemenea, este dotată cu o bucătărie luxoasă, sală de gimnastică şi saună.

Citeşte şi Michael Schumacher, anunţ TRIST pentru fani: Are nevoie de trei ani pentru recuperare

Imobilizat de 14 luni la pat, în urma accidentului suferit la Meribel în decembrie 2013, Michael Schumacher rămâne într-o stare critică, chiar dacă în momentul de faţă se află la una dintre reşedinţele sale din Elveţia, sub îngrijirea a 15 medici. El nu poate vorbi, nu se mişcă şi a ajuns să cântărească doar 45 de kilograme. Englezii de la Daily Express notează că familia lui Michael Schumacher a cheltuit nu mai puţin de 14 milioane de euro în ultimele 14 luni pentru îngrijirea acestuia.

După o perioadă de 13 luni în care nu aputut face nicio mişcare, după o operaţie serioasă pe creier şi o comă de şase luni, Michael Schumacher a slăbit crunt. A ajuns să cântărească doar 45 de kilograme, iar exerciţiile pe care le face zilnic cu ajutorul unor fizioterapeuţi nu par a fi de ajuns. Riscul ca muşchii să se atrofieze este ridicat„, scrie Daily Express.