Familia lui Theo Rose și a lui Anghel Damian s-a mărit cu încă un membru. „Mi-au făcut o surpriză. M-a luat cu leșin”

Theo Rose i-a luat prin surprindere pe fanii ei de pe rețelele sociale, după ce i-a anunțat că familia ei s-a mărit cu încă un membru.

13 aug. 2023, 16:47
Familia lui Theo Rose și a lui Anghel Damian s-a mărit cu încă un membru. „Mi-au făcut o surpriză. M-a luat cu leșin”

Theo Rose a fost emoționată până la lacrimi de surpriza care i s-a făcut. Vedeta le-a povestit imediat fanilor ce s-a întâmplat în viața ei.

Theo Rose a devenit mamă, în urmă cu câteva luni. A adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care îl are împreună cu Anghel Damian. Acum, artista a mai venit cu o veste care i-a luat prin surprindere pe toți.

Citește și George Burcea, bătut în plină stradă. S-a năpustit asupra lui și l-a agresat în ultimul hal

În urmă cu câteva zile și-a serbat ziua de naștere și a primit un cadou cu întârziere. E vorba despre o pisică din rasa Sfinx. În momentul în care a văzut micul animăluț s-a bucurat atât de tare că a fost la un pas de leșin. I-a pus numele Sushi, iar de acum va fi partenerul de joacă al lui Sasha.

„Am primit un cadou mai cu întârziere, nu sunteți pregătiți. Șobolanca asta este- cum credeți că i-am pus numele? – Sushi, ca să fie prietena lui Sasha. Finii mei s-au ocupat și mi-au făcut o surpriză, și eu când am văzut-o m-a luat cu leșin, de drag, nu de altceva. Tremura un pic, dar mi-a fost milă de ea dar i-am zis că eu acum o s-o iubesc mult și ea acum a ajuns acasă la noi, de acum asta e casa ei. Pupă mama pe ea”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Citește și Oana Roman e distrusă de durere. ”A plecat liniștit, în somn, dar fără ca eu sa fiu lângă el ca să mi pot lua adio”

Cum s-a distrat Theo Rose de ziua ei

Theo Rose și-a serbat ziua de naștere în data de 8 august, cu doar o zi înaintea lui Anghel Damian.

„Înainte să suflu în lumânări am mulțumit. N-am mai cerut nimic. Așa-mi dau seama că am mai mult decât îmi puteam imagina. Dumnezeu e bun cu mine. 26 de ani și înconjurată de iubire, oameni buni, deștepți și veseli. Așa să tot trăiești! Vă doresc și vouă la fel! Mulțumesc pentru mesaje”, a transmis Theo Rose pe pagina sa de Facebook.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Theo Rose a avut o surpriză de ziua ei. A mers la salonul de înfrumusețare, iar apoi s-a dus direct la repetițiile pentru „Vocea României”. Acolo, artista a primit un superb buchet de flori din partea lui Horia Brenciu, dar și o mulțime de mesaje de felicitări de la colegii ei jurați. „Numele meu este Horia Roz. Și viața mea, de când o cunosc pe Theo, este ceva mai roz. De aceea o să-i spun să fie sănătoasă, că iubită e și îi urez „la mulți ani”. Îmbrățișarea, pupăturile și dansul i le voi da personal. La mulți ani, Maria Teodora Diaconu!”, i-a transmis Horia Brenciu.