Oana Roman e distrusă de durere. ”A plecat liniștit, în somn, dar fără ca eu sa fiu lângă el ca să mi pot lua adio”

Oana Roman trece prin clipe grele. Una dintre cele mai importante ființe din viața ei s-a stins. Anunțul dureros a fost făcut chiar de ea.

13 aug. 2023, 12:33

Oana Roman trece prin clipe dureroase, după ce și-a pierdut una dintre cele mai iubite ființe. Unul dintre câinii ei s-a stins. Vedeta a aflat vestea în timp ce se află în vacanță, în Bulgaria.

Oana Roman este o mare iubitoare de animale și de fiecare dată a împărtășit imagni cu fanii ei pe rețelele sociale, în care le arată oamenilor animăluțele ei.

Ba chiar cu două zile înainte de a se stinge, Oana Roman l-a filmat pe Bubble și l-a arătat fanilor. După ce a aflat vestea cumplită, vedeta a postat un mesaj dureros pe Instagram, alături de mai multe imagini cu patrupedul trecut în neființă.

După 12 de ani în care a oferit cea mai pură iubire, cea mai loiala prietenie și mi-a fost prieten și companion în cele mai grele momente, iubitul meu Bubble a plecat în Rai. A plecat liniștit, în somn, dar fără ca eu sa fiu lângă el ca să mi pot lua adio. S-a gândit ca probabil despărțirea ar fi fost prea grea. Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare. Drum bun în Raiul cățeilor minunați, iubirea mea! 🖤🖤🖤”, a scris Oana Roman.

Oana Roman, momente grele

Din păcate, îndrăgita vedetă a trecut prin mai multe clipe grele, în ultima perioadă, după ce mama ei a ajuns de urgență la spital. De asemenea, vedeta a rămas și fără mai multe obiecte de valoare, după ce femeile angajate să-i facă curat în casă i le-au furat.

Firma de curățenie pur și simplu și a încheiat activitatea, au închis firma și asta a fost. Nu au reuşit să găsească personal de încredere și care să facă treaba bine. Cât despre faptul că mie mi-au dispărut lucruri din casă, nu am camere în casă că să arate exact cine a luat ce-i drept, cred că voi apela la public pentru a reuși, eventual, să iau urma anumitor obiecte. Vom vorbi despre asta curând’, a transmis Oana Roman, recent, pe pagina ei de Instagram.

CITESTE SI: Oana Roman dă cărțile pe față despre relația cu Marius Elisei: „Nu mai vreau pentru că îmi face foarte mult rău chestia asta”