Familia lui Toni Tecuceanu cere daune de 4 milioane de euro medicilor de la Institutul Matei Balş din Capitală

Patru milioane de euro, atât cere familia lui Toni Tecuceanu medicilor de la Institutul Matei Balş din Capitală, pe care îi acuză de malpraxis. Procesul se complică din ce în ce mai mult, pentru că dosarul medical al actorului a redevenit confidenţial.

03 sept. 2014, 20:52
Familia lui Toni Tecuceanu cere daune de 4 milioane de euro medicilor de la Institutul Matei Balş din Capitală

De la moartea lui Toni Tecuceanu, fratele acestuia, Paul, se lupta cu sistemul ca să demonstreze că artistul nu a fost răpus de gripă porcină, aşa cum au spus medicii, potrivit România TV. Procesul pare unul fără sfârşit, dar familia lui Toni Tecuceanu vrea să meargă până în pânzele albe pentru aflarea adevărului. Abia după patru ani au primit o decizie a Curţii de Apel, prin care familiei i s-a permis accesul la dosarul medical. O cale de atac extrordinară a avocaţilor Institutului Matei Balş a făcut ca situaţia să se schimbe radical.

Dacă două instanţe de la Tribunal dau familiei câştig de cauză, o a treia de la Curtea de Apel Bucureşti spune acelaşi lucru, dar o a patra de la Curtea de Apel întoarce practic tot procesul, atunci există două explicaţii: ori cele trei instanţe sunt incompetente, ori în culise s-a lucrat frumos„, a declarat fratele lui Toni Tecuceanu.

Familia lui Toni Tecuceanu cere acum o expertiză a analizelor medicale, dar şi o despăgubire de patru milioane de euro din partea institutului, acuzându-i pe medici de malpraxis. Expertiza însă nu poate fi făcută pentru că dosarul medical a redevenit confidenţial.

Mi-e destul de greu să mă duc acasă şi să-i spun tatălui meu că justiţia din România, care este complice practic a acestor indivizi de la Matei Balş, calcă în picioare familia şi calcă în picioare o rudă care, din păcate, nu mai este„, a mai spus fratele lui Toni Tecuceanu.

Toni Tecuceanu, a ajuns în iarnă anului 2009, la spital acuzând simptomele unei simple răceli. Pe 5 ianuarie 2010 a murit la Institutul Matei Balş, iar medicii au spus că artistul suferea de gripă porcină.

Citeşte şi: RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul morţii CÂRCOTAŞULUI TONI TECUCEANU. A luat un virus fatal din spital