Familia luptătorului Ionuţ Atodiresei, refuzată la cazare într-un hotel din cauza bebeluşului de 8 luni

Familiei luptătorului Ionut Atodiresei i-a fost refuzată cazarea într-un hotel din ĂPoiana Braşov pentru că a venit în vacanţă cu bebeluşul de 8 luni. Păţania a fost povestită de mama sportivului pe contul ei de Facebook. Motivul invocat de recepţioner a fost că în momentul rezervării camerelor nu a fost precizat faptul că va veni şi un copil, iar conform politicii hotelului "copiii pot fi cazaţi doar în suite". Protectia Consumatorului face verificări în acest caz.

16 oct. 2018, 06:48
Familia luptătorului Ionuţ Atodiresei, refuzată la cazare într-un hotel din cauza bebeluşului de 8 luni

Rezervările pentru două camere duble la un hotel din Poiana Braşov s-au făcut online şi au fost confirmate. Numai că familia lui Ionuţ Atodoresei au omis să anunţe şi faptul că vor veni însoţiţi şi de un bebeluş.

În momentul în care a ajuns la hotel, familiei luptătorului Ionuţ Atodiresei i-a fost refuzată cazarea. Receptionera le-a spus că în rezervare nu au precizat nimic despre faptul că au un copil.

„Astazi 13 octombrie am ajuns in Poiana Brasov la hotelul unde mi-am facut rezervare prin booking cu trei zile in urma. Am plecat in minivacanta eu, sotul meu, baiatul meu, nora si bebelusul, nepotelul meu, in varsta de 8 luni. La receptie m-am intalnit cu o situatie noua, am fost refuzati sa fim cazati pentru ca nu am mentionat cand am facut rezervarea ca vom veni si cu un bebelus de 8 luni, ca bebelusul nu are voie in hotel decat daca familia este cazata in camera junior noi avand rezervare pentru 2 camere duble, la hotel neavand disponibile camere junior. Pe langa acest aspect nu aveam voie in camera cu caruciorul asa ca nu ne-a fost permisa cazarea. In urma discutiei telefonice intre mine si managererul Carmen Stoica unica solutie a fost sa plec cu copilul din hotel deoarece ea a refuzat sa ma primeasca in hotel in conditiile rezervarii facuta. Nu am mai fost pusa in astfel de situatie pana acum si nu am mai intalnit astfel de politici nicaieri in lume decat la noi in tara. Care sunt drepturile familiei, unde este normalitatea si unde nu este? Intamplari neobisnuite intr-o tara neobisnuita, cu legi de rahat si in care fiecare are dreptul de a face cum il taie capul?”, a scris mama luptătorului pe contul de Facebook.

Conform politicii hotelului prezentate pe site-ul unde s-a făcut rezervarea, familiile cu copiii pot fi cazate doar în camere suite, iar în perioada respectivă nu era nicio cameră disponibilă. Astfel că familia luptătorului Ionuţ Atodiresei a fost nevoită să îşi găsească o altă cazare.

Protecţia Consumatorului a început deja să facă verificări la hotelul de la Poiana Braşov.