Familia micului Hercule din Cartea Recordurilor, OBLIGATĂ să facă MUŞCHI

Tatăl lui Giuliano Stroe, micul culturist care a intrat în Cartea Recordurilor, îşi pune toată familia, de la mic la mare, la treabă, în sala de sport, pentru a face muşchi.

RomaniaTV.net
22 dec. 2013, 12:12

După ce filmuleţele cu cei doi copii culturişti ai familiei Stroe puşi la antrenamente extrem de dificile au făcut senzaţie pe internet, acum şi soţia lui a apărut în ipostaze asemănătoare. Şi nu numai ea, căci capul familiei îi îndeamnă pe toţi membrii ei să facă exerciţii fizice, potrivit România TV

Astfel, din cele mai recente postări de imagini pe Facebook, reiese că familia micului „Hercule”, culturistul Giuliano Stroe, recunoscut de Cartea Recordurilor, este pusă de conducătorul ei la lucru, de la mic la mare.

În imagini se vede cum mama copiilor sare coarda în mica sală de sport amenajată într-o cameră din locuinţa familiei Stroe, împreună cu fiicele ei. Totuşi, reprezentantele sexului feminin nu sunt puse la exerciţii grele, ca băieţii. Într-o altă postare foto, apar fraţii Stroe care cu un ditamai sacul de proteine în braţe.

Părinţii lui Giuliano Stroe au fost avertizaţi în repetate rânduri de către autorităţile pentru protecţia copilului că riscă să rămână fără copii, dacă nu opresc antrenementele care-i suprasolicită şi le pun sanatatea în pericol.