Familia Năstase, în vizită la închisoare. Ce le-a spus Andrei jurnaliştilor VIDEO

Dana şi Andrei Năstase au venit, joi, la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat fostul premier. Vizita lor a durat aproximativ o oră.  Adrian Năstase a fost transferat marţi seara de la Spitalul Floreasca la Spitalul Penitenciar Rahova, fiind internat la Secţia de Terapie Intensivă a spitalului închisorii. 

RomaniaTV.net
28 iun. 2012, 08:45
Familia Năstase, în vizită la închisoare. Ce le-a spus Andrei jurnaliştilor VIDEO

UPDATE 12.45 Soţia şi fiul lui Adrian Năstase au plecat, în jurul orei 12.45, de la Penitenciarul Rahova.  Întrebat de jurnalişti de starea de sănătate a tatălui său, Andrei a spus: Măcar din punct de vedere psihic este mai bine„.

Dana şi Andrei Năstase au ajuns la Penitenciarul Rahova în jurul orei 11.45. Ei au venit cu două valize şi cu un bax cu apă. Celor doi li s-au întocmit formalităţile şi au intrat pe poarta principală a penitenciarului, pe unde se face de obicei accesul angajaţilor.

Conform regulamentului spitalului penitenciar unde este încarcerat Adrian Năstase, durata maximă a unei vizite din partea familiei poate ajunge la aproximativ două ore, scrie Mediafax. 

Toţi deţinuţii au voie să primească vizita familiei, iar, dacă medicul şi decizia medicală nu-l împiedică, cu siguranţă că Adrian Năstase o să primească vizita familiei. Familia se programează şi vine şi-l vede. Fiind un deţinut bolnav este nu numai o chestiune de regulament, este o decizie medicală. Tot medicul va decide când poate fi mutat din salon în celulă„, a comentat, la România TV, Sorin Dumitraşcu, preşedinte FSANP.

Fostul premier Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare cu executare, a ajuns marţi seară, cu ambulanţa, la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce a fost externat de la Spitalul Floreasca din Capitală.

Adrian Năstase a fost cazat în secţia de terapie intensivă a Penitenciarului Spital Bucureşti Rahova, într-o cameră cu două paturi şi grup sanitar propriu, în care se mai află un alt deţinut.

Năstase a încercat să se sinucidă, în 20 iunie, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul „Trofeul calităţii”. Năstase a fost internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat în 21 iunie.