Familia Oana Turcu Brancu şi Cristian Brancu sau fericirea absolută. Viaţa înainte şi după Tudor

De 9 luni, Oana Turcu Brancu şi Cristian Brancu sunt părinţi. 9 luni de experienţă ca părinţi, la care se adaugă şi cele 9 de sarcină. Ce emoţii au fost atunci, ce emoţii sunt acum, cum era viaţa înainte şi după venirea pe lume a lui Tudor, aflaţi de la doi părinţi în culmea fericirii. Oana Turcu Brancu şi Cristian Brancu au acordat în exclusivitate pentru Sfatulparintilor.ro un interviu în care vorbesc deschis despre minunea lor: Tudor.

RomaniaTV.net
14 mai 2012, 08:57
Familia Oana Turcu Brancu şi Cristian Brancu sau fericirea absolută. Viaţa înainte şi după Tudor

Care au trecut mai repede, cele 9 luni de sarcină sau cele 9 luni din viaţa copilului?

Oana Turcu Brancu: Pentru mine, viaţa a căpătat cu totul alt ritm de când am aflat că voi deveni mama. M-am schimbat atât de mult, mental vorbind, încât, uneori, mă uit la Tudor, apoi la Cristi şi nu-mi vine să cred că sunt eu, cea din trecut… La început, mi-am făcut tot felul de gânduri despre cele 9 luni de sarcină. Mărturisesc, am privit totul cu foarte multă teamă, pentru că nu-mi place durerea. Şi mă gândesc de o mie de ori înainte să apară şi cea mai mică situaţie dificilă. Aşa sunt eu, prevăzătoare. Dar sarcina a decurs perfect! Niciuna dintre temerile mele nu s-a adeverit! Am făcut emisiuni până la finalul sezonului, cu o zi înainte să nasc! Apoi, naşterea, la clinica Dobling din Viena, cred că a fost una dintre cele mai frumoase vacanţe din viaţa mea! Totul a trecut atât de uşor şi de frumos! Acum, iată, au mai trecut 9 luni, de când băieţelul e în viaţa noastră. Privesc pozele de acum 9 luni şi nu ştiu când trec zilele… Fiecare zi trece minunat, pentru că „descoperim” lumea. E un copil extraordinar – e foarte atent, perspicace, cu personalitate şi creşte extrem de repede.

Zâmbeşte toată ziua, spune răspicat „mama” şi e sănătos! Poartă hăinuţe pentru copii de un an! Cred că aceste ultime 9 luni au trecut mai uşor decât cele de sarcina! Atunci, emoţiile parcă au mai „lungit” zilele…

Citiţi mai mult pe sfatulparintilor.ro