Familia poliţistului Bogdan Gigină este blestemată! Ce s-a întâmplat cu rudele acestuia

La cinci ani de la moartea poliţistului Bogdan Gigină, mama sa a făcut dezvăluiri despre familia lor, urmărită de un blestem. 

RomaniaTV.net
31 ian. 2020, 13:33

Pe 20 octombrie 2015, agentul Bogdan Gigină a fost motociclistul desemnat să deschidă coloana oficială a lui Gabriel Oprea, ministru de Interne la acea vreme. Ploaia mărută și vizibilitatea redusă i-au adus moartea. În urma sa, doar mama îl mai plânge.

Fosta soție s-a recăsătorit, nu mai ține legătura cu membri familiei polițistului, însă ia decizii care îi afectează. Mai mult decât atât, moartea lui i-a distrus pe membrii familiei, care s-au îmbolnăvit rând pe rând. „Moartea lui Cosmin ne-a distrus pe toți. Pe noi ca părinti, pe părintii noștri care acum sunt paralizați la pat în urmă unor accidente vasculare. Sora a făcut două preinfarcturi în ultimii ani, cumnatul un infarct, la fel și unchiul meu. Iar lista este lungă. Noi nici nu știm dacă mai apucăm să vedem sentința în cazul dosarului fiului nostru”, a delarat Carmen Gigină, mama lui Bogdan, pentru Impact.ro.

Se pare că între timp Raluca Gigină s-a recăsătorit. Asta reiese dintr-un mesaj postat pe Facebook de mama polițistului: „Două nunți și o înmormântare? În nici 4 ani? O moștenire substanțială de pe urma defunctului! O persoană extrem de ocupată de propria existență!. Doar până se va termina punguța apoi… Niveul următor”, a scris mama polițistului Bogdan Gigină pe contul de spcializare.