Familia regală a Marii Britanii caută menajeră. Cât poți câștiga dacă lucrezi pentru Regele Charles

Regele Charles angajează o menajeră care să lucreze part-time la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh. Persoanele interesate ar trebui să accepte un salariu minim în Scoția, care este de 12 lire sterline pe oră.

16 apr. 2024, 11:10
Familia regală a Marii Britanii caută menajeră. Cât poți câștiga dacă lucrezi pentru Regele Charles

Familia regală a Marii Britanii caută un asistent la Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, care lucrează patru zile pe săptămână. Poziția de 20 de ore pe săptămână necesită cineva care poate oferi „servicii extraordinare într-un cadru incredibil”.

Se știe că regele Carol petrece o săptămână în fiecare vară la palat, îndeplinind sarcini oficiale. Fișa postului spune că este o poziție care oferă oportunitatea de a „dobândi noi abilități” în domeniul ospitalității, în timp ce beneficiile includ 25 de zile de concediu anual, care se ridică la 30 în timp, o schemă de pensii și opțiuni de concediu inclusiv pentru părinți sau cei care caută zile de voluntariat, potrivit Gandul.

Citește și: Locuri de muncă pentru români în Europa. Salariile se ridică la câteva mii de euro pe lună, pentru unele nu este nevoie de studii superioare

Anunțul acesta vine după ce recent familia regală a Marii Britanii a căutat un Chef de Parti pentru Palatul Buckingham, dar trebuia să fie dispus să gătească la alte reședințe regale, cum ar fi Balmoral și Palatul Holyroodhouse. Pe lângă salariu, noul angajat beneficiază și de toate mesele asigurate.

Citește și: Locul de muncă plătit cu 1.600 de euro pe care nu-l vrea nimeni din cauza programului. Antreprenorii se plâng din cauza lipsei de personal