Familia regală a Marii Britanii va avea încă un membru: Al treilea copil al cuplului princiar Kate-William se naşte în aprilie

Prințul William și soția sa Kate au confirmat marți că al treilea copil al lor se va naște în luna aprilie a anului viitor. Cei doi, care au titlurile oficiale de duce și ducesă de Cambridge, au anunțat luna trecută că ducesa Kate este însărcinată și că suferă de grețuri matinale severe.

18 oct. 2017, 06:47
Familia regală a Marii Britanii va avea încă un membru: Al treilea copil al cuplului princiar Kate-William se naşte în aprilie

Într-o scurtă declarație, Palatul Kensington susține că viitorul copil, care va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, urmează să se nască în aprilie.

Luni, Kate și-a făcut cea de a doua apariție publică de când s-a aflat că este însărcinată, participând la un eveniment de caritate din gara londoneză Paddington. Spre deliciul copiilor, ducesa de Cambridge a dansat cu ursul Paddington, personajul principal al filmului cu același nume.

Alături de prințul William și de fratele lui Harry, Kate s-a întâlnit în gara Paddington cu copiii de la organizațiile caritabile pe care le susțin și care se pregăteau de o călătorie cu trenul în mediul rural englezesc, potrivit Agerpres.

Membrii familiei regale s-au întâlnit cu acest prilej cu personajele noului film „Paddington 2”, a doua parte a filmului despre ursulețul iubitor de marmeladă numit după gara din Londra și Kate a dansat pe o platformă instalată cu acest prilej cu un actor îmbrăcat în costumul lui Paddington.

„Se simte mult mai bine”, a spus prințul William, în timp ce un colaborator a declarat că deși sănătatea i s-a ameliorat, ducesa suferă în continuare din cauza efectelor grețurilor matinale.