Familia regală britanică are un nou membru. Prinţesa Beatrice a născut o fetiţă

Prințesa Beatrice a născut sâmbătă o fetiță, a transmis Palatul Buckingham într-un comunicat dat publicităţii luni.

20 sept. 2021, 15:18
Familia regală britanică are un nou membru. Prinţesa Beatrice a născut o fetiţă

„Alteța Sa Regală Prinţesa Beatrice și domnul Edoardo Mapelli Mozzi sunt încântați să anunțe sosirea în siguranţă pe lume a fiicei lor, sâmbătă, 18 septembrie 2021, la ora 23.42, la Spitalul Chelsea and Westminster, din Londra”, se arată în comunicatul redactat la Palatul Buckingham.

„Bunicii și străbunicii noului bebeluș au fost informați și sunt încântați de această veste. Familia ar dori să mulțumească întregului personal de la spital pentru îngrijirea minunată. Alteța Sa Regală și copilul ei sunt amândoi într-o stare foarte bună de sănătate, iar cuplul așteaptă acum cu nerăbdare să-și prezinte fiica fratelui ei mai mare, Christopher Woolf”, se mai arată în comunicatul preluat de Sky News.

Bebeluşul cântăreşte 2,780 kilograme.

Citeşte şi Imagini inedite cu Regina Elisabeta a II-a în tinereţe, difuzate într-un nou documentar despre Casa Regală Britanică

Prinţesa Beatrice s-a măritat, în secret, în vara anului 2020 cu Edoardo Mapelli Mozzi, după ce își amânase nunta, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Ceremonia a vut loc la Capela all Saints, în proximitatea casei Prințului Andrew și a lui Sarah Fergusson, părinții Prințesei Beatrice, pe domeniul Windsor Great Park. În contextul pandemiei de coronavirus, la nunta celor doi au fost prezenți doar 20 de invitați, printre care s-au numărat și Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, bunicii Prințesei Beatrice.

Citeşte şi Regina Elisabeta a II-a va mai avea un strănepot. Prinţesa Beatrice este însărcinată