Familia regelui Cioabă este în FALIMENT. Datoriile la stat sunt URIAŞE

Afacerile cu fier vechi ale familiei Cioabă nu mai merg la fel de bine ca în anii trecuţi. Potrivit România TV, lucrurile au scăpat de sub control după ce mai multe firme au ajuns pe mâna soţiei lui Dorin Cioabă, iar acum familia regală ţigănească are datorii uriaşe la stat.

30 dec. 2014, 12:41
Familia regelui Cioabă este în FALIMENT. Datoriile la stat sunt URIAŞE

După moartea lui Florin Cioabă, majoritatea afecerilor cu fier vechi au ajuns pe mâna fiului cel mare al fostului rege al ţiganilor, Dorin Cioabă.

Potrivit România TV, acesta i-a delegat însă o parte din atribuţii soţiei sale, Sighişoara, iar din cauza gestionării ineficiente, ea a ajuns cu cele două firme în insolvenţă. Astfel, în momentul de faţă statul are de recuperat de la cele două firme peste 150.000 de lei.

Citeşte şi Regele ţiganilor şi-a botezat nepoţii. Micuţii, întâmpinaţi la biserică de o gardă regală VIDEO

Inclusiv colaboratorii firmei încearcă să-şi recupereze datoriile de la firma Sighişoarei şi au decis executarea silită a companiei. O altă firmă deţinută tot de soţia lui Dorin Cioabă este în faliment, iar datoriile acumulate ajung la aproape 900.000 de lei.

În plus, nici lui Daniel Cioabă nu-i merg prea bine afacerile cu fier vechi. El nu a plătit taxele către stat şi a fost amendat cu 15.000 lei.