Familia săracă din Gorj, ajutată de Gigi Becali, a cheltuiti banii pe plimbările cu taxiul

Familia din Gorj ajutată de Gigi Becali a făcut praf banii primiţi. Omul de afaceri le-a dat o casă şi 5.000 de lei, în urmă cu două luni. Odată ce s-au văzut cu banii în buzunar, ei au cheltuit totul în câteva zile. Localnicii spun că mare parte din sumă s-a dus pe plimbările cu taxiul.

RomaniaTV.net
05 dec. 2012, 07:32
Familia săracă din Gorj, ajutată de Gigi Becali, a cheltuiti banii pe plimbările cu taxiul

Soţii Bucur din comuna Vărgiuleşti, judeţul Gorj, şi copilul lor de doi ani trăiau în plin câmp până acum două luni. Gigi Becali le-a oferit o casă şi le-a dat bani, iar familia s-a putut întregi şi cu cei şase copii care erau în centre de plasament.

Familia a reuşit performanţa să risipească, în numai câteva zile, banii primiţi de la Becali. Oamenii din comună spun că cei doi soţi s-au plimbat toată ziua cu taxiul. Chiar şi aşa, afaceristul spune că îi va ajuta în continuare.

„Nu regret nimic. Eu ceea ce fac, nu îmi pare rău. Fac la primul impuls al inimii. O să le mai dau nişte bani. O să le mai dau încă o dată şi încă o dată, de trei ori. Probabil că s-au lovit cu capul de pereţi şi s-au învăţat minte şi o să el mai dau. Eu nu le dau lor, dau pentru copii”, a declarat Gigi Becali la România TV.


loading...