Familia Sarkozy se măreşte: Carla Bruni este din nou însărcinată

Fosta Prima Doamnă a Franţei, Carla Bruni, aşteaptă cel de-al treilea copil, la vârsta de 44 de ani, potrivit revistei Closer.

RomaniaTV.net
29 iun. 2012, 12:16
Familia Sarkozy se măreşte: Carla Bruni este din nou însărcinată

Bebeluşul va fi cel de-al doilea cu fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy, după ce anul trecut a născut o fetiţă, Giulia. Carla Bruni mai are un băieţel, Aurelien, de 11 ani, dintr-o relaţie anterioară cu profesorul de filozofie Raphael Enthoven.

Potrivit revistei franceze Closer, prietenii spun că Bruni a suferit de depresie postnatală după ce a născut-o pe Giulia anul trecut în septembrie, iar acum suferea de depresie „post-prezidenţială”, după ce soţul său a pierdut alegerile.

Doctorii ar fi sfătuit-o să se odihnească, întrucât este o mamă mai în vârstă.

„Putem să dezvăluim acum că Carla Bruni Sarkozy este din nou însărcinată. Nu mai poate ascunde, întrucât burta ei este din ce în ce mai rotundă”, scrie revista Closer.

„Ne întrebam ce vor face soţii Sarkozy după ce au părăsit Palatul Elysee, iar acum ştim – au o viaţă fericită de familie”, mai scrie revista.

Bebeluşul va fi al cincilea copil pentru fostul preşedinte francez. El mai are doi băieţi cu Marie-Dominique Culioli şi un altul cu Cecilia Ciganer-Albeniz.