Familia şefului Poliţiei Sălaj, implicată în MAFIA păcănelelor

Cutremur la vârful Poliţiei din cauza mafiei păcănelelor demascate de procurori. Familia şefului Poliţiei Sălaj este implicată în reţeaua falsificatorilor de aparate de joc, iar şeful Poliţiei Române cere demisia comandantului din Sălaj.

30 oct. 2015, 14:33
Familia şefului Poliţiei Sălaj, implicată în MAFIA păcănelelor

Printre membrii reţelei care au reuşit să obţină sume uriaşe de bani prin modificarea soft-ului mai multor aparate de jocuri de noroc se numără şi fratele şefului Poliţiei din Sălaj, dar şi nepoţii acestuia. Mai mult decât atât, în mafia păcănelelor ar fi implicate şi rude ale prim-procurorului din judeţ, potrivit România TV.

După declanşarea acestei anchete, chestorul Petre Tobă, şeful Poliţiei Române i-ar fi cerut şefului Poliţiei din Sălaj demisia.

Procurorii şi mascaţii care au descins în aproape 100 de case şi săli de jocuri din Sălaj şi Maramureş au rămas stupefiaţi. Au descoperit adevărate averi la escrocii care au devenit milionari în euro de pe urma împătimiţilor de păcănele.

Procurorii spun că mai mulţi patroni de săli de jocuri de noroc din nordul ţării au pus la cale una dintre cele mai mari escrocherii. Cu ajutorul unor hackeri, dar şi a propriilor angajaţi, au falsificat soft-ul maşinăriilor astfel încât să aibă un control clar asupra câştigurilor, iar banii să nu ajungă niciodată în mâinile jucătorilor, ci direct în buzunarele escrocilor.

Cinci milioane de euro, acesta este prejudiciul calculat de procurori. Escrocii şi-au cumpărat case, maşini de lux, kilograme de aur şi şi-au făcut depozite serioase în diverse conturi.

Peste 30 de persoane au fost duse la audieri. Şapte dintre ele au fost reţinute şi urmează să fie prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

CITEŞTE ŞI: Administratorul unei asociaţii din Mangalia a jucat BANII de ÎNTREŢINERE la PĂCĂNELE