Familia tânărului din Segarcea mort de SIDA se gândeşte să plece din oraş

Zeci de persoane din Segarcea se tem că au fost infectate de tânărul mort de SIDA în urmă cu trei săptămâni, iar tensiunea în oraş a crescut. Rudele acestuia se gândesc serios să îşi închidă afacerea şi să părăsească oraşul din cauză că oamenii îi blamează zilnic pentru situaţia creată, transmite România TV.

01 nov. 2014, 18:06
Familia tânărului din Segarcea mort de SIDA se gândeşte să plece din oraş

„De la una ajungem la alta. Nu mai suportă nici copilul ăla, nu mai suportă. Dă cu ceva în cap ăluia, se ajunge la crimă. Nu mai poate, mamă, nu mai poate! Ajungem să înnebunim”, a afirmat mama lui Daniel Secu

Rudele băiatului mort de SIDA se plâng că au ajuns să fie ameninţate pe stradă după mediatizarea cazului. Situaţia in Segarcea este una destul de delicata pentru că rudele lui Daniel stau acum cu frica în san, foarte mulţi localnici reproşându-le că ei sunt de vină pentru întreaga situaţie.

Rudele lui Daniel Secu se gândeşte serios acum să plece din oraş.

Prietenii lui Daniel s-au izolat. Nu-şi mai vorbesc între ei şi se evită. Unii dintre cei care şi-au făcut testul răsuflă uşuraţi căci primele rezultate au ieşit bine, însă mai au de aşteptat încă şase luni până la verdictul final.

Din cei 40 care şi-au făcut testul HIV se ştie cu certitudine despre două fete, foste iubite ale lui Daniel că sunt seropozitive. Una dintre ele se tratează acasă, iar cealaltă este în stare critică sub supravegherea medicilor în spital.

Citeşte şi DECIZII DRASTICE în cazul INFECTĂRII în masă cu HIV din Segarcea