Familia unui om de afaceri, tâlhărită în casă. Hoţii i-au legat soţia şi copiii şi au fugit cu 30.000 lei

Afaceriști din Hunedoara bătuți și tâlhăriți în propria casă. Mai mulți tineri cu cagule au intrat peste soția și copilul unui cunoscut afacerist și i-au tâlhărit. Atât femeia cât și copilul au fost legați. Oamenii legii îi caută acum pe hoţi

17 nov. 2022, 11:03
Familia unui om de afaceri, tâlhărită în casă. Hoţii i-au legat soţia şi copiii şi au fugit cu 30.000 lei

Mai mulți tineri, cu cagule pe cap, au intrat în casa omului de afaceri a cărui firmă produce mici de Bulbucan, în Peștișu Mare, judeţul Hunedoara.

La momentul spargerii în casă se aflau soţia afaceristului şi unul dintre copiii afaceristului. Hoţii i-au legat, atât pe fe­meie, cât și pe copil și i-au cerut femeii săi dea toți banii pe care îi avea la acel moment în casă. Sub ameninţare, femeia le-a spus tâlharilor 30.000 de lei.

Citeşte şi: Ireal! Un taximetrist din Cluj a înșelat o femeie cu 55.000 de euro după ce s-a dat procuror

La un moment dat, în timpul spargerii, a revenit acasă şi al doilea copil, care a fost şi el legat. Hoţii s-au făcut nevăzuţi cu banii.

Femeia şi cei doi copiii au fost găsiţi în casă, legaţi, chiar de omul de afaceri hunedorean.

Citeşte şi: Sfârșit tragic! Irinel Buneață, un cunoscut lăutar din Buzău, s-a stins din viață la 28 de ani, într-un accident cumplit. Gestul emoționant pentru familie făcut chiar înainte să moară

Deocamdată, poliţiştii nu au reuşit să dea de urma hoţilor.

„Poliția mu­ni­ci­piului Hunedoara, în colaborare cu po­litiștii Serviciului de Investigații Crimi­nale, efectuează cercetări în acest caz, cu privire la comiterea infracțiunii de tâl­hărie calificată. Cercetările vizează iden­tificarea autorilor și luarea măsurilor le­gale față de aceștia și sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara”, a transmis IPJ Hunedoara, potrivit mesagerulhunedorean.ro.