Sfârșit tragic! Irinel Buneață, un cunoscut lăutar din Buzău, s-a stins din viață la 28 de ani, într-un accident cumplit. Gestul emoționant pentru familie făcut chiar înainte să moară

Sfârșit tragic pentru un cunoscut lăutar din Buzău. A murit la vârsta de 28 de ani, la doar o zi după ce a fost implicat într-un grav accident rutier.

17 nov. 2022, 09:53
Sfârșit tragic! Irinel Buneață, un cunoscut lăutar din Buzău, s-a stins din viață la 28 de ani, într-un accident cumplit. Gestul emoționant pentru familie făcut chiar înainte să moară

Prietenii tânărului spun că și-a presimțit moartea. Înainte să plece de acasă în ziua tragediei, și-a sărutat soția și copilul, gest pe care nu obișnuia să-l facă prea des.

Irinel Buneață avea o familie frumoasă la care ținea foarte mult. Era foarfte implicat în viața de familie, își petrecea mereu timpul liber alături de soție și de băiețelul lor. Pe lângă viața personală, tânărul se bucura de succes și pe plan profesional. Cânta într-o trupă din București cu care avea evenimente foarte des prin toată țara.

Prietenii spun că și-a presimțit moartea. Un amic, Viorel Borcea, i-a dat un telefon marți dimineață, înainte de ora 6, și l-a rugat să-l ajute cu o problemă la mașină, căci i se stricase cutia de viteze. Înainte să plece, s-a trezit, s-a îmbrăcat și a mers să-și sărute soția și copilul.

„A fost ca o premoniție. Soția chiar l-ar fi întrebat de ce îi sărută, pentru că nu prea obișnuia așa ceva. A fost un gest de adio, fără să știe. A lăsat durere mare în urma lui. Era un băiat talentat, frumos, respectat”, a declarat pentru sursa citată un apropiat al familiei Buneață.

Citește și Lumea sportului este în doliu. Un campion MMA a murit după ce a făcut toxiinfecție alimentară

Irinel și prietenul pe care plecase să-l ajute, Viorel, se aflau într-o mașină cu care tânărul venise din Glodeanu Sărat. Tinerii au oprit autoturismul pe marginea drumului european 85, supranumit și ”Drumul Morții”, în spatele mașinii care avea probleme la cutia de viteze. La un moment dat, au intrat în mașină fiindcă era prea frig afară și au sunat un amic comun ca să-i ceară ajutorul.

La scurt timp, din păcate, un camion care venea din București i-a lovit cu putere, iar Irinel Buneață nu a mai avut nicio șansă. A murit după câteva ore, la spital.

”Pe DN 2 (E 85), în localitatea Costeşti, judeţul Buzău, şoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului şi a lovit 3 autoturisme parcate, dintre care într-unul se aflau 2 persoane care au fost rănite, una fiind în prezent resuscitată”, anunța atunci ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citește și Olguța Berbec este în doliu. ”Am fost lumina ochilor tăi și mi-ai dăruit tot ce ai avut mai bun pe lume”