Familia unui preot, distrusă de coronavirus. Ultimele cuvinte ale fiului înainte să moară

O familie din Braşov a fost decimată de COVID-19. Un preot, soția dar și fiul lor au murit după ce s-au infectat cu noul coronavirus în doar două săptâmâni. Anunțul a fost făcut de nepotul acestora.

RomaniaTV.net
18 sept. 2020, 04:52
Familia unui preot, distrusă de coronavirus. Ultimele cuvinte ale fiului înainte să moară

Familia Puchianu din Brașov a fost grav afectată de coronavirus. În doar două săptămâni, preotul Nicolae Puchianu, soția sa și fiul lor, dr. Gheorghe Puchianu, șef la Direcția Sanitar- Veterinară din Brașov, au murit din cauza coronavirusului.

Preotul a fost înmormântat în data de 4 septembrie, iar pe 14 septembrie, a murit și fiul său, prof. dr. George Puchianu. Surse apropiate familiei spun că acesta a fost printre pacienții transferați la București după ce a contactat o infecție nosocomială în unitatea de ATI din Brașov.

Cu câteva zile înainte să piardă lupta cu virusul, starea medicului veterinar s-a deteriorat. A fost momentul în care și-a dat seama că moare. Gheorghe Puchianu le-a spus printr-un SMS celor dragi că așteaptă intubarea, dar că nu are cine să o facă. Ultimele cuvinte ale medicului muribund au fost : sistemul medical este la pământ!”.

Citeşte şi Pandemie coronavirus: Mai mult de 30 de milioane de contaminări şi 940.000 de decese, în întreaga lume