Familie cu doi copii, salvată din Munţii Bucegi. Alţi 5 turişti, blocaţi pe munte

Publicat: Duminică, 03 Aprilie 2016 20:55 // Actualizat: Duminică, 03 Aprilie 2016 20:55 // Sursa: romaniatv.net

Salvamontiştii din Buşteni au recuperat, duminică, o familie cu doi copii cu vârste de aproximativ patru ani rămasă blocată în Munţii Bucegi, iar în prezent intervin pentru recuperarea altor cinci turişti.

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, o familie cu doi copii mici a rămas blocată, duminică, în zona Cerdacul Văii Cerbului din Masivul Bucegi, părinţii cerând ajutorul salvamontiştilor.

În momentul în care salvatorii montani au ajuns la cei patru, copiii, cu vârste de aproximativ 3-4 ani, se simţeau foarte rău, întrucât le era frig, ei nefiind echipaţi corespunzător pentru munte, potrivit news.ro.

Părinţii şi cei mici au fost preluaţi de echipa de salvatori şi duşi la refugiul Salvamont.

Duminică seară, salvamontiştii intervin pentru recuperarea altor cinci turişti care au urcat pe munte neechipaţi corespunzător.

Salvamontiştii atrag atenţia turiştilor că diferenţa dintre temperatura înregistrată în staţiunile montane şi cea de la altitudini mari este semnificativă, astfel încât cei care vor să urce pe munte trebuie să se echipeze corespunzător.

Totodată, salvatorii montani le recomandă turiştilor să nu se aventureze pe trasee montane departe de cabane şi de staţiuni întrucât există risc de producere a unor avalanşe în Masivul Bucegi.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
avalansa Bucegi familie blocata pe munte Masivul Bucegi salvatori montani bucegi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 mai 17:52
...să o stabilizeze. Ulterior tânăra a fost transportată la spitalul din Piatra Neamţ. Citeşte şi Familie cu doi copii, salvată din Munţii Bucegi. Alţi 5 turişti, blocaţi pe munte Sursa flux SOIM: ...
03 apr 23:53
...blocată în Munţii Bucegi, iar în prezent intervin pentru recuperarea altor cinci turişti. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
03 apr 21:07
...patru ani rămasă blocată în Munţii Bucegi, iar în prezent intervin pentru recuperarea altor cinci turişti. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H