Familie de romi din Sinteşti, jefuită de clanul rival. Hoţii au furat o geantă cu 650.000 de lei

O familie de romi din Sintesti a fost jefuită de rivali, după ce ar fi scos de la bancă 650.000 de lei. Totul a continuat cu o urmărire ca în filme, terminată cu un accident cu 3 victime si 7 masini avariate. Hoţii sunt căutaţi de poliţişti.

25 nov. 2020, 14:10
Familie de romi din Sinteşti, jefuită de clanul rival. Hoţii au furat o geantă cu 650.000 de lei
O familie de romi din Sinteşti a fost jefuită de un clan rival.

Familie de romi din Sinteşti, jefuită de clanul rival. Hoţii au acţionat după un plan bine pus la punct. Aceştia au urmărit doi bărbați care au scos banii de la bancă, iar în momentul în care au ajuns acasă au furat geanta în care se aflau 650.000 de lei de pe bancheta din spate a mașinii.

Victimele au pornit în urmărirea hoților, iar în localitatea Jilava au intrat cu mașina în autoturismul fugarilor, provocând un accident în lanț.

Familie de romi din Sinteşti, jefuită de clanul rival. Hoţii au fugit cu geanta plină cu bani

Hoţii au reuşit să fugă pe jos, cu tot cu geanta în care se aflau banii. Deşi momentul jafului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, hoţii nu au fost încă identificaţi de poliţişti.

Oamenii legii fac încă cercetări pentru identificarea autorilor faptei, depistarea acestora și stabilirea cu exactitate a situației, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Jaf la o bancă din Bucureşti. A fost PRINS bărbatul care a dat lovitura. Greşeala care a dus la găsirea lui

Bărbatul care a comis un jaf într-o bancă din Bucureşti a fost prins de poliţişti la mai puţin de 24 de ore de la comiterea furtului. Individul a lăsat mai multe urme în sucursala bancară, iar anchetatorii iau în calcul inclusiv ipoteza potrivit căreia ar fi existat o legătură cu casieriţa ameninţată.

Anchetatorii au reuşit să-l identifice rapid deoarece individul a fost surprins de camerele de supraveghere. Mai mult, autorul jafului a lăsat pe podeaua sediului bancar mai multe urme de bocanci, probe prin care poliţiştii au reuşit să dea de urma lui. Bărbatul a fost ridicat de anchetatori din locuinţa.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Romania Tv că  iau în calcul şi ipoteza potrivit căreia autorul jafului ar fi dat lovitura deaorece ar fi avut o legătură cu casiera băncii. În momentul comiterii furtului, nu se afla niciun client în bancă, ci doar casieriţa, pe care a ameninţat-o cu moartea, pentru a-i da banii.