Familie din Crevedia, strigăt disperat după ajutor de la fiul din străinătate! Mama și fiicele au dormit pe câmp, tatăl este internat la Floreasca

Exploziile din Crevedia care au avut loc sâmbătă seară la un depozit GPL au lăsat în urma lor dezastru. O mamă și fiicele sale au dormit noaptea trecută pe câmp, desculțe și fără haine, după ce casa lor care se afla față în față cu depozitul, a fost distrusă în urma exploziilor.

27 aug. 2023, 20:31
Familie din Crevedia, strigăt disperat după ajutor de la fiul din străinătate! Mama și fiicele au dormit pe câmp, tatăl este internat la Floreasca
Familie din Crevedia, strigăt disperat după ajutor!

Familie din Crevedia, strigăt disperat după ajutor! Bieții oameni au fost nevoiți să își petreacă noaptea în condiții greu de imaginat, fără apă și mâncare până când i s-a făcut milă unui vecin de ei.

Citește și DNA a deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu în cazul exploziei de la Crevedia

Familie din Crevedia, strigăt disperat după ajutor!

Valentin, fiul cel mare al acestei familii lucrează în străinătate și spune că autoritățile locale nu au încercat să le ofere niciun fel de ajutor mamei și surorilor sale, mai ales că tatăl său a fost rănit grav de suflul exploziei și este acum internat la spitalul Floreasca din Bucureşti.

Bărbatul care se află la mii de kilometri distanță de casă a făcut un apel la oamenii cu suflet mare de pe rețelele de socializare ce vor să îi ajute familia greu încercată.

„Cu mare neplăcere doresc să aduc la cunoștință că o parte din familia mea (surorile mele și mama) sunt pe un câmp la ieșire din comună – (spre Cocani ) desculți, fără haine, nemâncați și fără ajutor datorită tragicului accident de la stația GPL fiind situată față-n față cu stația GPL ce a explodat.

Casa și tot ce am avut au fost distruse din cauza exploziei și a suflului, fiind cea mai aproape. Vă rog din suflet – Fac Apel către Primăria Crevedia să-i ajute dacă este cu putință .. este un caz dureros, tatăl meu este internat la urgență în Floreasca din cauza arsurilor.  Dumnezeu cu mila Lui. Fac un apel disperat către oricine poate să ne ajute. Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva cu acest mesaj. Dumnezeu să vă Binecuvânteze”, a scris Valentin pe grupul de Facebook „Crevedia, comuna mea“.

Valentin a spus că în ciuda apelului disperat pe care l-a făcut, mama și surorile lui au fost lăsate de izbeliște și au dormit pe câmp, fără haine sau mâncare, iar singurul care a încercat să le ajute a fost un vecin cu inima mare.

„Am fost contactat doar de vecinii din sat. Un singur vecin a încercat să dea de familia mea pentru a-i ajuta. În urmă cu zece minute vorbisem cu ei și apoi nu mai răspundea nimeni la telefon. M-a sunat cineva și mi-a spus că toți sunt morți pentru că nimeni nu știau unde sunt.

Într-un târziu am dat de verișoara mea care mi-a spus tot ce s-a întâmplat. Tata a auzit un zgomot puternic, fiind acel transfer de gaz. A ieșit la strada și atunci a fost izbit de suflul exploziei. Mi s-a spus că are arsuri pe 99% din corp, că este un caz foarte greu să că trebuie să ajung în țară”, a mai declarat bărbatul, potrivit Antena3CNN.

Citește și Răsturnare de situație în cazul exploziilor de la Crevedia! Procurorii au prezentat filmul întregii tragedii