Familie din Dâmboviţa, jefuită în toiul nopţii. „Ne-au ameninţat: Dacă veţi coborî de la etaj, vă omorâm”

Familie jefuită în toiul nopții și amenințată cu moartea în propria-i casă. S-a întâmplat în Dâmbovița. Hoții au intrat peste un bărbat, soția și copiii lor și le-au spus "Dacă veți coborî de la etaj, vă omorâm!". Infractorii au fost filmați de camerele de supraveghere, dar cu toate acestea poliţiştii nu au dat încă de urma lor.

13 dec. 2022, 16:15
Familie din Dâmboviţa, jefuită în toiul nopţii. „Ne-au ameninţat: Dacă veţi coborî de la etaj, vă omorâm”

Familie jefuită în propria casă şi ameninţată cu moartea. Incidentul s-a produs într-o casă din comuna Crevedia, județul Dâmbovița. Hoții au așteptat ca membrii familiei să adoarmă și le-au călcat casa puțin după ora 4.

În noaptea jafului, întreaga familie dormea în dormitoare de la etaj alecasei lor din Dâmboviţa. La un moment dat s-a auzit o bubuitură puternică, care l-a trezit pe unul dintre copiii familiei. Tatăl a ieşit din cameră pentru a vedea ce s-a întâmplat. A dat nas în nas cu hoţii care i-au transmis clar: „Dacă veți coborî de la etaj, vă omorâm!”.

Îngrozit, omul s-a conformat. Făptașii au scotocit întreaga casă, dar nu au plecat cu mare lucru. Aceștia au luat doar laptopul soţiei şi o geantă din maşina parcat în fața casei.

Citeşte şi: O mașină implicată într-un accident lângă Onești, prădată de hoți. I-au furat și roțile

Deşi jaful a fost filmat de camerele de supraveghere montate în casă, politistii nu au nici o proba impotriva hotilor. Acestia au actionat profesionist. Au purtat cagule şi mănuşim nelăsând urme. Mai mult, păgubitul a povestit că în timpul jafului, hoţii comunicau prin hands free.

Omul spune că nu este prima dată când îi este spartă locuința și că pur și simplu nu a putut interveni de groază să nu pățească ceva, atât el cât și familia lui.

Citeşte şi: Mai mulţi hoți urmăriți de poliție au intrat în plin cu mașina într-un stâlp. Şoferul nu avea permis. VIDEO

Acum, bărbatul oferă recompensă pentru cei care pot oferi informații despre identitatea hoților sau despre locul unde se află laptopul soției.