O mașină implicată într-un accident lângă Onești, prădată de hoți. I-au furat și roțile

Proprietarul unei maşini Volkswagen Beetle, implicat într-un accident în urmă cu câteva zile, în Bacău, s-a trezit cu maşina dezmembrată. Până să apuce să o ia de la locul accidentului, hoţii s-au pus pe dezmembrat. I-au furat inclusiv roţilor.

12 dec. 2022, 10:05
O mașină implicată într-un accident lângă Onești, prădată de hoți. I-au furat și roțile

O maşină implicată într-un accident rutier pe raza localității Sănduleni, judeţul Bacău, a fost prădată de hoţi. Maşina fusese închiriată de către un bărbat de la o firmă din Oneşti. Pe raza localităţii Sănduleni, şoferul a pierdut controlul volanului, maşina s-a rostogolit de mai multe ori până a ajuns în câmp.

Şoferul şi pasagerul din dreapta lui au plecat după evenimentul rutier, iar maşina cu care făcuseră accident a fost lăsată în câmp pentru a fi preluată cu o platformă. Doar că până să ajungă platforma, indivizii puși pe căpătuială au furat trei dintre jante – ar fi luat-o și pe a patra, dacă n-ar fi fost prevăzută cu sistem antifurt – plus alte câteva mărunțișuri, cricul, trusa medicală, informează unupetrotus.ro.

Citeşte şi: Accident cu un microbuz, un TIR şi un autoturism pe DN2. Mai multe persoane au ajuns la spital

 

Proprietarul maşinii prăduite de hoţi oferă recompensă pentru prinderea hoţilor

„Cine îmi poate oferi detalii cu privire la furtul jantelor la această mașină, accident provocat în data de 08.12.2022, în comuna Sănduleni, județul Bacău … (mașina fiind închiriată) în timp de câteva ore au fost furate 3 jante.. (3 roți)… a 4 roata avea prezon antifurt.

Citeşte şi: Cod roşu de intervenţie. Doi morţi şi doi răniţi în Ilfov după ce o maşină a spulberat o căruţă

Să te bucuri la un om care putea să moară,

Să furi roțile la mașină, ofer 500 euro pentru cele 3 roți, … și dosar penal în instanță pentru furt … cine îmi dă indiciu promit să ofer această sumă

Rog share. Mulțumesc”, este mesajul postat de proprietarul mașinii pe o rețea de socializare.