Familie din Piteşti, atacată cu RANGA de un tâlhar. Soţia se află în comă. Cum arată agresorul

18 05. 2015, 06:00

UPDATE. Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, atacatorul purta ochelari şi şapcă. Oamenii legii au realizat un portret robot al agresorului.

După ce a intrat în vila soţilor Cristescu, tâlharul a lovit-o mai întâi cu ranga în cap pe soţia milionarului. Femeia era pe terasă şi a căzut ca secerată. Hoţul a mers apoi în dormitor, unde l-a atacat pe afacerist, chiar sub privirile copilului său.

După atac, copilul a fugit în altă cameră, unde se afla sora lui şi o bonă. Tatăl său s-a târât până pe terasă, unde şi-a găsit soţia cu capul zdrobit.

Cei doi soţi au ajuns cu răni grave la spitalul din Piteşti. Femeia a fost transferată apoi în Capitală în stare critică.

„Leziunile lui sunt mai usoare, este internat la noi la neurochiriurgie, ea are un traumatism cranian foarte sever”, a declarat Marius Pascu, medic UPU Spitalul Judeţean Argeş.

Tâlharul ar fi furat 5.000 de euro şi 7.000 de lei. Vila milionarilor are un sistem de supraveghere video, iar toate înregistrările au fost ridicate de anchetatori.

Ovidiu Cristescu are o companie de transport internaţional cu peste o sută de camioane. El a mai fost victima unui atac în 2002, când a fost înjunghiat de un bărbat care voia să-i jefuiască un magazin. De-a lungul timpului, soţii Cristescu au ieşit în evidenţă şi cu petrecerile pe care le dădeau în vila lor somptuoasă, petreceri de la care puneau apoi fotografii pe internet.