Familie distrusă în accident. Doi frați de 21 și 23 de ani au murit pe loc în Argeș

Doi frați au murit într-un accident cumplit, care a avut loc duminică după-amiazză în Merișani, județul Argeș.

02 oct. 2023, 09:29
Familie distrusă în accident. Doi frați de 21 și 23 de ani au murit pe loc în Argeș

Familie distrusă în accident. Cei doi frați, de 21, respectiv 23 de ani, s-au răsturnat cu mașina pe marginea șoselei. Cel mic era la volan șia murit pe loc. Fratele lui, aflat pe scaunul din dreapta a fost preluat de o ambulanță și dus la spital, unde a murit câteva ore mai târziu.

Citește și Tragedie la Suceava! Trei tineri au murit și alți doi sunt răniți grav, după ce mașina lor a intrat cu toată viteza într-un stâlp

Accidentul s-ar fi produs după ce şoferul ar fi pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara şoselei, acolo unde a lovit o maşină parcată.

Accident cu 13 răniți. Un BMW a intrat în coliziune cu un microbuz care venea spre România

Pe 30 septembrie, sâmbătă, serviciile de urgență bavareze au fost alertate printr-un eCall de producerea unui accident pe autostrada A3. Un microbuz care venea spre România a lovit din spate un BMW și 13 oameni au fost răniți.

Citește și Doi tineri au murit arși de vii după un accident, în Ploieşti. Accident soldat cu cinci răniţi, provocat de un şofer beat în Argeș

Accidentul a avut loc puțin înainte de prânz, lângă Wachenroth, între nodurile Schlüsselfeld și Höchstadt-Nord și a fost semnalat de eCall, sistem automat de apeluri de urgență care este declanșat în cazul unui accident, obligatoriu pentru vehiculele noi în Uniunea Europeană de câțiva ani. La fața locului au intervenit 50 de pompieri, numeroși angajați ai serviciilor medicale de urgență, polițiști și angajați ai Johanniter, serviciul de asistență în caz de accidente.

13 oameni au fost răniți, printre ei și doi copii, scrie cotidianul Nord Bayern. Doi dintre răniți au fost în stare gravă și a fost solicitat un elicopter pentru transportul de urgență la spital al unui bărbat a cărui viață era pusă în pericol.