Familie distrusă într-un accident rutier. Un copil de 6 ani a rămas orfan, din cauza inconştienţei unui tânăr de 26 de ani

Doi tineri, soţ şi soţie, au murit în urma unui terbil accident rutier petrecut în weekend în localitatea ieşeană Cozmeşti. Accidentul a fost provocat de un tânăr de 26 de ani, iar un băieţel de 6 ani îşi va petrece restul vieţii de acum înainte fără părinţii.

06 apr. 2021, 11:26
Familie distrusă într-un accident rutier. Un copil de 6 ani a rămas orfan, din cauza inconştienţei unui tânăr de 26 de ani

Duminică, mașina în care se afla această familie a fost practic spulberată în accident, de o altă mașină scăpată de sub control. Martorii au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor. Mai multe echipaje medicale au ajuns la fața locului pentru a acorda primul ajutor. Din păcate, bărbatul a fost găsit decedat, iar femeia și copilul, în stare gravă. Ulterior, mama copilului a murit şi ea, la spital.

Într-o stare gravă a fost găsit și șoferul care a provocat accidentul, însă viața lui nu a fost pusă în pericol. El a suferit o fractură de bazin și trebuie să stea sub supravegherea medicilor. Potrivit bzi.ro, acesta a pierdut controlul volanului după ce a vrut să facă o depășire, a pătruns pe contrasens și a intrat în plin în maşina în care se afla familia din Iaşi.

La un moment dat, şoferul unui autoturism Rover cu numere de înmatriculare de Botoşani, care circula în sensul opus de mers, a încercat să depăşească fără să se asigure un Volkswagen Touran. Autoturismul Rover s-a izbit violent de Fordul în care se aflau cei doi soţi, iar copilul celor doi a fost proiectat prin parbriz din maşina care s-a răsturnat pe câmp, povestesc martorii.

Citeşte şi Accident grav în Sibiu. Trei persoane au murit, o femeie însărcinată a fost rănită

„La data de 4 aprilie, în jurul orei 15:00, am fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, produs pe DJ208. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că în accidentul produs pe DJ208, în zona Mogoșești-Siret, au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, două persoane, respectiv un bărbat de 40 de ani și o femeie de 41 de ani, au decedat. De asemenea, a rezultat rănirea altor trei persoane. Doi dintre conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Iași.

Citeşte şi Accident înfiorător în Suceava. Doi tineri au murit pe loc

familie accident