Accident înfiorător în Suceava. Doi tineri au murit pe loc

Un accident înfiorător s-a petrecut, sâmbătă, în Suceava. Doi tineri au murit pe loc după ce au intrat cu motocicleta într-un autoturism.

03 apr. 2021, 20:46
Accident înfiorător în Suceava. Doi tineri au murit pe loc
Accident înfiorător în Suceava

Accident înfiorător în Suceava. Tragedia s-a petrecut pe raza localităţii Dolheşti.

Accident înfiorător în Suceava

Citeşte şi Accident cu doi morţi şi trei răniţi provocat de un tânăr de 18 ani care s-a urcat beat la volan

Doi tineri au murit sâmbătă, după ce au intrat cu motocicleta într-un autoturism care circula pe acelaşi sens de mers şi care a încetinit pentru a intra pe un podeţ, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Se pare că tânărul care conducea motocicleta nu a fost atent și a intrat în plin în autoturismul care circula în faţa sa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava a precizat că, în urma impactului, a rezultat decesul celor doi tineri de pe motocicletă, în vârstă de 21, respectiv 19 ani, potrivit Agerpres. acci

Conducătorul motocicletei avea permis de conducere valabil.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În acest caz poliţiştii au deschis un dosar pentru ucidere.

Accident mortal în Vaslui. Patru persoane şi-au pierdut viaţa

Citeşte şi Accident cumplit în Constanţa. Două persoane au murit pe loc

Accident mortal în Vaslui, între localităţile Tutova şi Priponeşti, la ieşirea din judeţul Vaslui spre Galaţi. Patru persoane şi-au pierdut viaţa, joi, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Daniel Ungureanu, autoturismul înmatriculat în Vaslui ar fi lovit un TIR din Republica Moldova, care era oprit pe marginea drumului pentru că avea pană, patru persoane fiind încarcerate.

„La faţa locului s-au alocat două ambulanţe B2 şi C2 de de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj SMURD de prim-ajutor de la Bârlad. De asemenea, s-au trimis de la Tecuci o maşină de descarcerare şi un echipaj SMURD. Din păcate, cele patru persoane au deceda”, a declarat Daniel Ungureanu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul şi pentru identificarea victimelor