Familie nenorocită la întoarcerea din vacanţă. O fetiţa de 10 ani a murit, sora ei geamănă se zbate între viaţă şi moarte. Tatăl vitreg al fetelor a murit şi el

O fetiţă de 10 ani se zbate între viaţă şi moarte în spital, după un cumplit accident rutier în care şi-au pierdut viaţa sora ei geamănă şi tatăl vitreg. De asemenea, mama fetei şi sora ei, în vârstă de 18 ani, au fost rănite şi transportate la spital. La volanul maşinii era tatăl vitreg al fetelor care din cauza vitezei a pierdut controlul direcţiei.

05 aug. 2022, 09:55
Familie nenorocită la întoarcerea din vacanţă. O fetiţa de 10 ani a murit, sora ei geamănă se zbate între viaţă şi moarte. Tatăl vitreg al fetelor a murit şi el

Familie nenorocită la întoarcerea din vacanţă. Accidentul s-a petrecut joi pe DN1 în Bihor, lângă Uileacu de Criș. Şoferul, un bărbat de 48 de ani, aflat la volanul unui Land Rover, a intrat într-o depășire, iar când a făcut manevrele de revenire pe sensul său de mers a acroșat o remorcă de transport auto tractată de un Volkswagen. Şoferul a pierdut controlul aspra direcţiei şi maşina s-a răsturnat. În urma accidentului, bărbatul de 48 de ani a murit. De asemenea, a murit şi o fetită de 10 ani.

„Joi, 4 august a.c., la ora 13.50, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Uileacu de Criș, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Aleșd, la finalizarea unei depășiri, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției, a intrat în derapaj spre dreapta, a acroșat în partea stânga spate remorca de transport auto tractată de un autoturism condus în aceeași direcție de deplasare de un bărbat de 39 de ani, din localitatea Cristuru Secuiesc, județul Harghita. În urma acroșajului, primul autoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe sensul de deplasare înspre Aleșd”, au transmis reprezentanții IPJ Bihor.

Citeşte şi: Accident grav în Constanţa. Două adolescente au murit şi alţi doi tineri sunt răniţi. Una dintre maşinile implicate era condusă de un băiat de 16 ani

Sora geamănă a fetiței care a murit se afla și ea în mașină, iar acum este internată în stare critică la Spitalul Județean din Oradea, cu multiple leziuni severe și fiind asistată respirator, scrie ebihoreanul.ro.

„Fetița a fost transportată cu elicopterul la Unitatea de Primire Urgențe, iar apoi a fost transferată în blocul operator de chirurgie pediatrică. Ea este asistată respirator. A suferit politraumatisme severe: traumatism cranio-cerebral, toracic, de bazin. S-a intervenit chirurgical”, a precizat Natalia Hrihorișan, medic primar medicină de urgență.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănașu, victima unui accident rutier grav. A fost nevoie de intervenţia SMURD

La spital au ajuns şi mama fetiţei de 10 ani şi sora acesteia. Ambele au suferit răni uşoare şi sunt ţinute sub supraveghere.